kuba_195 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 w sklepie z łożyskami ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mają jedne z koszykiem teflonowym drugie jest inne i jest z metalowym, chce dobre łożysko a nie żeby popelina była i szumialo, myślicie że koszyk metalowy przejdzie czy bedzie szumieć?ja uważam że jak robićto raz a dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mają jedne z koszykiem teflonowym drugie jest inne i jest z metalowym, chce dobre łożysko a nie żeby popelina była i szumialo, myślicie że koszyk metalowy przejdzie czy bedzie szumieć?ja uważam że jak robićto raz a dobrze...A z jakim koszyczkiem miałeś w silniku? kup takie samo oby nia chińskie. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 teflonowe, ale u mnie buractwo nie ma, dzwoniłe domielochaklasalarssoni jeszcze gdzieśmoże ktoś z was ma takie łożyska, albo dostęp?jedno łożysko to 62206 a drugie bodajrze NJ(jn?) 207za pomoc z góry dziekuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) łożysko to 62206 klik NJ 207klikProsciej się nie da.Pzdr. Edytowane 24 Lipca 2007 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi