juzia Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mam kawasaki gpz 900 i nie wiem jak ustawić rozrząd bo tera tak jak mam ustawiony to mi chodzi na 3 gary i sie grzeje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 a jesteś pewien, że to chodzi o rozrząd? bo ja nie widzę związku z objawami o których piszesz.szybciej stawiałbym na zapłon, kable WN, cewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 W mojej gpz strzałka na wskaźniku temperatury zatrzymuje się tuz przed końcem białej skali, gdy moto stoi lub wolno się porusza. Sprawdź ilość płynu w układzie chłodzenia, w termostacie jest odpowietrznik nie zaszkodzi sprawdzić czy nie jest zapowietrzony. Oczywiście jak potrzebujesz sprawdzić ustawienie rozrządu prześle fotki i tak musze zawory przeregulować. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzia Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 jak byś mógł to mi wyślij te zdjęcia rozrządu i układ chlodzenia jest w porządku. mój e-mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 kolo to jest tak ustawiasz walek ssacy znakami in do dolotu i na poziomie glowicy kreseczka wydech tez kreseczka na poziomie glowicy oraz napisem ex w kierunku wylotu pozatym masz miec 35 ogniw miedzy znakami to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Wydaje mi sie ze nie ogniw ale osiek ( pins ) - tak to w kazdym razie inne fmy podaja, tej Kawy nie znam. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 mam kawasaki gpz 900 i nie wiem jak ustawić rozrząd bo tera tak jak mam ustawiony to mi chodzi na 3 gary i sie grzeje :)a pewien jestes że to wina rozrządu? grzeje się pewnie dlatego że chodzi na 3 gary.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juzia Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) wiem bo to jest wina rozrządu bo mój ojciec jest mechanikiem tylko nie ma katalogu do tego typu motoru :D Edytowane 25 Lipca 2007 przez juzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 dokladnie o to mi chodzilo PINS czyli osiek ogniw :D zapedzilem sie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi