Pralinka Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 A masz zamiar gdzies przez pustkowia wybrac sie w swiat, ze tak o enduro pytasz :notworthy: ? ...oczywiscie!...chciala bym raz pojechac do Afryki na Sahare :crossy: .....jezdzenie po pustyni jest ponoc super przezycie :( ...ale jeszcze musze troszeczke potrenowac :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ...Pro-Motor wyglada ciekawie :) ... ...jestem czeszka z odrobina polskiej krwi :lalag: ... Pralinko (słodki nick :biggrin: ) serdecznie zapraszam do ProMotora!mamy specjalną dziewczyńską sekcję enduro - niestety - bez taryfy ulgowej, z pełnym wyciskiem ale za to z "siostrzaną" afmosferą :biggrin: więcej info, kontakt i foty (a co!?) na stroniehttp://www.pro-motor.pl/401.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pralinka Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Pralinko (słodki nick :) ) serdecznie zapraszam do ProMotora!mamy specjalną dziewczyńską sekcję enduro - niestety - bez taryfy ulgowej, z pełnym wyciskiem ale za to z "siostrzaną" afmosferą :cool: więcej info, kontakt i foty (a co!?) na stroniehttp://www.pro-motor.pl/401.html ...chetnie przyjade :) tylko, ze az w przyszlym roku bo teraz jestem calkowicie zawalona praca :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ...chetnie przyjade :) tylko, ze az w przyszlym roku bo teraz jestem calkowicie zawalona praca :) ... oki - jeździmy do pierwszego dużego śniegu i od roztopówzapraszamy! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Pralinko (słodki nick :icon_razz: ) serdecznie zapraszam do ProMotora!mamy specjalną dziewczyńską sekcję enduro - niestety - bez taryfy ulgowej, z pełnym wyciskiem ale za to z "siostrzaną" afmosferą :rolleyes: więcej info, kontakt i foty (a co!?) na stroniehttp://www.pro-motor.pl/401.html Mam pytanie czy pro-motor, ma własne motocykle do nauki jazdy enduro, albo czy istnieje możliwość pożycznia, bo chętnie bym poćwiczył, ale nie mam jeszcze środków na własne moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Mam pytanie czy pro-motor, ma własne motocykle do nauki jazdy enduro, albo czy istnieje możliwość pożycznia, bo chętnie bym poćwiczył, ale nie mam jeszcze środków na własne moto. Witaj Marcinie :smile: powiem szczerze - jest tak dużo chętnych na indywidulane doszkalanie enduro, pomykających już na własnych sprzętach, że obecnie niemożliwością jest zrobienie kursu dla totalnych świeżaków.ale dobrze myślisz gościu :flesje: - takie były plany Mam nadzieję, że zrobimy coś takiego w przyszłym sezonie.Do tego czasu zapraszam na wizytację treningu - zobaczysz, czy cię to kręci :) gdyby co - kontakt na prvMożesz też wypożyczyć moto w szkole Demczuka - namiary na stronę gdzieś na początku tego tematu pozdrawiam i życzę szybkiej wygranej w totka! ;) Edytowane 19 Września 2007 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witaj Marcinie :crossy: powiem szczerze - jest tak dużo chętnych na indywidulane doszkalanie enduro, pomykających już na własnych sprzętach, że obecnie niemożliwością jest zrobienie kursu dla totalnych świeżaków.ale dobrze myślisz gościu :) - takie były plany Mam nadzieję, że zrobimy coś takiego w przyszłym sezonie.Do tego czasu zapraszam na wizytację treningu - zobaczysz, czy cię to kręci :biggrin: gdyby co - kontakt na prvMożesz też wypożyczyć moto w szkole Demczuka - namiary na stronę gdzieś na początku tego tematu pozdrawiam i życzę szybkiej wygranej w totka! :flesje: żeby sprostować, 1. Wiem że to mnie kręci2. Źle napisałem trochę, nie stać mnie na drugie moto :P taki już zupełnie zielony nie jestem3. Czy trening odbywa się tam, gdzie normalne szkolenie na prawko i doszkalanie?4. Muszę sprawdzić w szkole Demczuka czy można wyporzyczyć samo moto, bez szkolenia. Dzięki za odpowiedź :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) żeby sprostować, 1. Wiem że to mnie kręci2. Źle napisałem trochę, nie stać mnie na drugie moto :clap: taki już zupełnie zielony nie jestem3. Czy trening odbywa się tam, gdzie normalne szkolenie na prawko i doszkalanie?4. Muszę sprawdzić w szkole Demczuka czy można wyporzyczyć samo moto, bez szkolenia. Dzięki za odpowiedź :clap: niedokładnie się wyraziłam.. TO - w sensie terningu doskonalenia enduro. TO Jest niezły fizyczny wycisk i nie każdy tak lubi (bezstresowe pyrkanie po leśnych drogach - bez obrazy - też potocznie nazywane jest enduro) :) Stąd moje zaproszenie - wciąż aktualne :buttrock: Treningi odbywają się generalnie w bardzo zróżnicowanym terenie - łącznie z wyjazdami - zależy od umiejętnośi i stawianych celów. ProMotor ma ofc niewielki tor zbudowany obok placu manewrowego, ale jeżdżą tam kursanci kat A aby zaznajomić się ogólnie z jazdą w terenie, ze specyfiką zachowania motocykla i oczywiście dla zabawy :cool: kupuj sprzęta i wpadajalbo tylko wpadaj - to zrobisz wszystko żeby kupić sprzęta tak cię wkręcimy :icon_twisted: Edytowane 28 Września 2007 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 niedokładnie się wyraziłam.. TO - w sensie terningu doskonalenia enduro. TO Jest niezły fizyczny wycisk i nie każdy tak lubi (bezstresowe pyrkanie po leśnych drogach - bez obrazy - też potocznie nazywane jest enduro) :buttrock: Stąd moje zaproszenie - wciąż aktualne :icon_twisted: Treningi odbywają się generalnie w bardzo zróżnicowanym terenie - łącznie z wyjazdami - zależy od umiejętnośi i stawianych celów. ProMotor ma ofc niewielki tor zbudowany obok placu manewrowego, ale jeżdżą tam kursanci kat A aby zaznajomić się ogólnie z jazdą w terenie, ze specyfiką zachowania motocykla i oczywiście dla zabawy :wink: kupuj sprzęta i wpadajalbo tylko wpadaj - to zrobisz wszystko żeby kupić sprzęta tak cię wkręcimy :icon_rolleyes: wpadnę na pewno, może nawet jutro :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 i znow podrywa...miales zaczekac na mnie... czlowieka pracujacego ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) i znow podrywa...miales zaczekac na mnie... czlowieka pracujacego ;P nie podrywam bo w Bandicie nie da się tak łatwo poderwać, co innego w lekkim enduro. Jadę tylko zobaczyć :icon_rolleyes: Edytowane 28 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 nie podrywam bo w Bandicie nie da się tak łatwo poderwać, co innego w lekkim enduro. Jadę tylko zobaczyć :P Panowie uspokójcie emocjonalność! :banghead: nic i nikogo nie ma tu do podrywania -raz, że mój pomarańczowy to nie podrywa się tylko lata, no ewentualnie zapie**ala :P dwa, że poderwana to ja jestem totalnie od jakiś 7 lat i naruszanie tego stanu grozi śmiercią lub trwalym kalectwem :D trzy, że jutro i tak nic nie zobaczysz - chyba że obstawisz stację benzynową w Górze Kalwarii bo to jedyny punkt stojący w planach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Uwaga wszystkie mobile, które zapowiadały przez ostatnie 3 tygodnie chęć wizytowania/ uczestniczenia w treningu enduro ProMotora i dostały namiary dojazdowe na pw :cool: szykujcie się wstępnie na sobotę - mamy plany stacjonarne (o ile coś się nie zmieni..) jeśli chcecie pobrykać - dajcie znać na pwbędzie zimno! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi