Skocz do zawartości

Trasa Torunska (WAW) na wysokosci auchan

TasmaN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis (21.07) w okolicach godziny 18.00-19.00 na trasie Torunskiej (odcinek z Bródna w strone Centrum) byl wypadek z tego co zdazylem zauwazyc z udzialem 2 moto i (byc moze) samochodu. 2 moto lezaly jeden za drugim ja jednym pasie a przed nimi stal samochod (jakies biale kombi).

Jeden to Kawasaki zxr (zielony) drugi suzuki (z tego co pamietam jakis gsxf lub -r; czarny/srebrny). W okol stalo kilka samochodow.

Jedna osoba lezala przykryta kocem foliowym - mam nadzieje ze mimo wszystko przezyla - z tego co wiem czasem okrywa sie ofiary wypadku taka folia zeby nie tracily cieploty ciala.

Druga osoba - podejrzewam ze kierowca 2go motocykla - w miare OK, siedzial na boku ale byl bardzo pokrawawiony.

Przykro..., naprawde przykro ze nieraz trzeba placic az taka cene za milosc do motocykli i jazdy :banghead:

Mam nadzieje i nadal w to wierze ze mimo wszystko nie bylo az tak zle jak to wyladalo.

TasmaN

Ogar205 -> WSK125 -> XJ600S -> GSXF750 -> CBR900RR

www.everydaybikerslife.pl

zgadza się - od utraty ciepłoty ciała chronią będące na wyposażeniu jednostek pogotowia, straży są z jednej strony złote a z drugiej srebrne... układane srebrną w kierunku ciała zapobiegają wychłodzeniu organizmu

mam nadzieję, że z kierownikiem moto wszystko w porządku... bo coś ten weekend był pechowy dla niektórych