piotrek2345 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak w temacie istnieje jakas stronke gdzie jest opisane do jakiego motoru jaki olej do silnika i do skrzyni idzie i ma ktos mzoe serwisowke do Kle 500 i moze ktos mi powiedziec czy gpz ma taki sam silnik jak kle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 jezu znowu ??? :) było 100 razy :biggrin: lej olej motocyklowy o specyfikacji podanej w instrukcji i tyle (najczęściej jak nalejesz 10-15W/40 to bedzie dobrze ) A jak byś chciał lać inny olej do skrzyni a inny do silnika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Jak w temacie istnieje jakas stronke gdzie jest opisane do jakiego motoru jaki olej do silnika i do skrzyni idzie i ma ktos mzoe serwisowke do Kle 500 i moze ktos mi powiedziec czy gpz ma taki sam silnik jak kle ?Człowieku!Skorzystaj z wyszukiwarki!Kilkakrotnie były linki do serwisówki i wiele tematów na temat oleju.Można się też podpiąć pod wiele tematów dotyczących danego modelu motocykla , a jeśli już musisz założyć nowy temat , to jeden a nie kilka osobnych pod tytułami : jaki olej.... , jak ściągnąć magneto ..., może jeszcze jak napompować koło ... itd.Jeśli chcesz byc traktowany poważnie na forum , to traktuj poważnie forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wiem ze taki jak w instrukcji producent poleca ale nie mam instrukcji i nigdzie nie moge znalezc.Szukałem ale nic nei znalazłem jaki olej idzie do kle 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wiem ze taki jak w instrukcji producent poleca ale nie mam instrukcji i nigdzie nie moge znalezc.Szukałem ale nic nei znalazłem jaki olej idzie do kle 500.Oj , coś słabo szukałeś.Tutaj masz link do tematu z serwisówką do KLE - wprawdzie nowszy model ale zmiany w tym silniku są marginalne: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hl=kawasaki+kle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAMKLIZA Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/select.asp Proszę bardzo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi