M@łpa Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Nie mam pojecia dlaczego silnik mi sie wkreca tylko do 6 tys max. Jezeli ktos wie to prosze o pomoc bo bardzo mie to denerwuje jezeli chce na 4 biegu dłuzej pociagnac to sie qrwa nieda. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 6 tyś. obrotów jak na MZ to chyba nie jest tak źle 8O , sprawdź skład mieszanki paliwowo powietrznej, może jest zbyt uboga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 A po cholerę więcej kręcić jak max moment masz przy 5200-5300 a max moc przy 5600 ?? Mi MZ nie ciągła powyżej 5800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 16 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 ok wiem o tym ale jak chce na 4 biegu dłuzej pociagnac to nagle dziejemi sie tak jakby zaczeło brakowac paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 Moze masz zalozony elektroniczny ogranicznik obrotow:)A tak powaznie to wedlug mnie te obroty wystarcza.Jak mialem 150 to tez sie wyzej na czworce nie wkrecala.Po prostu nie miala sily-bo mialem z przodu zebatke 17...Ale na nizszych biegach to do prawie 7 tys krecila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 16 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 no dobra ale mi tak robi na karzdym biegua na 4 jak dojdzie do 6 tys to nagle spadnie gdzies do 5500 - 5800 i tak czyma. wyglada to tak jakby zaworek iglicowy nie nadazał z podawaniem paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 27 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Dobra chłopaki juz wiem co sie zj**ało, miałem za nisko podwieszony pływak. Łukasz pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Ja wczoraj pociagnalem na trojce do 6500/min, nawet nie wiedzialem, ze tyle pojdzie! od remontu 1700 km i czas go rozruszac :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 28 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Mi juz ciagnie do 7 tys , teraz mozna powiedziec ze ona jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi