bunio66 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 bunio66 a jak sprawuje Ci się Twoja 800setka? Bo powolutku myśle o zmianie wysłużonej Virówki. :) Kupiłem jako nówkę, dziś mam 8tyś km. Jeździ mi się coraz lepiej jest całkiem zwinna (jak na swoją klasę ) w mieście i bardzo przyjemna w trasę, pali ok. 5l. Absolutnie zero problemów z mechaniką. Z czystym sumieniem mogę polecić. : :bigrazz: Mój po 8 tyś nie nosi śladów zużycia, praktycznie jak nowy, jeżeli będziesz kupował używanego z takim przebiegiem to ma wyglądać jakby wyjechał z salonu PozdroMariusz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 bunio66 a jak sprawuje Ci się Twoja 800setka? Bo powolutku myśle o zmianie wysłużonej Virówki. :biggrin: Kupiłem jako nówkę, dziś mam 8tyś km. Jeździ mi się coraz lepiej jest całkiem zwinna (jak na swoją klasę ) w mieście i bardzo przyjemna w trasę, pali ok. 5l. Absolutnie zero problemów z mechaniką. Z czystym sumieniem mogę polecić. : :biggrin: Mój po 8 tyś nie nosi śladów zużycia, praktycznie jak nowy, jeżeli będziesz kupował używanego z takim przebiegiem to ma wyglądać jakby wyjechał z salonu PozdroMariusz :P Bunio, jest taki egzemplarz. Mój, do tego Limited Edition. 13k przejchane i cacy. Jeżeli będziesz myślał na poważnie to daj cynk bo wlaśnie jest na wylocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Motocykl piekny i wg mnie ma tylko jedna wade (poza cena) - silnik sie za wysoko kreci. Wyglad - w koncu przestal wygladac jak skrzyzowanie skutera z batmobilem na gumie 240... Ale to tylko moje zdanie a gusta sa rozne. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio66 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Bunio, jest taki egzemplarz. Mój, do tego Limited Edition. 13k przejchane i cacy. Jeżeli będziesz myślał na poważnie to daj cynk bo wlaśnie jest na wylocie. bjoernrider ten post to chyba do przemek 3578 :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Ups, rzeczywiście. Pomyłka :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kupiłem jako nówkę, dziś mam 8tyś km. Jeździ mi się coraz lepiej jest całkiem zwinna (jak na swoją klasę ) w mieście i bardzo przyjemna w trasę, pali ok. 5l. Absolutnie zero problemów z mechaniką. Z czystym sumieniem mogę polecić. : :) Mój po 8 tyś nie nosi śladów zużycia, praktycznie jak nowy, jeżeli będziesz kupował używanego z takim przebiegiem to ma wyglądać jakby wyjechał z salonu PozdroMariusz :cool:Dzieki za odpowiedz :crossy: bjoernrider - jeśli możesz to prześlij mi jakieś zdjątka Twojego Intruza mój adres: [email protected] pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi