aftys6 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 za okolo 3 tyg jade za granice na jakis czas ( okolo 2 miesiace), a za okolo 1,5 miesiaca musze zrobic przegląd, jak sie latwo domyslic jak mnie nie bedzie w kraju to nie zrobie, czy jak pojade miesiac pozniej niz powinienem to moga mi walnac jakas kare itd.Czy moze lepiej zalawic przeglad miesiac wczesniej. prosze o konkrety, a nie ze wujek sadsiada szwagra zięcia itd...jak sie dowiem to temat do kosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 zero problemu, zero karsprawdziłem na sobie, moto nie miało przeglądu od wrzesnia do maja pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam! Kara dopiero będzie jak Policja, albo na granicy dopatrzą się terminu. A dlaczego nie chcesz zrobić przeglądu wcześniej? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Witam! Kara dopiero będzie jak Policja, albo na granicy dopatrzą się terminu. A dlaczego nie chcesz zrobić przeglądu wcześniej? Pozdrawiam.właśnie .. :) Zrób przegląd teraz i po sprawie. Jak nie chcesz to nie rób w ogóle :P Nigdzie oprócz twojego dowodu nie jest zapisywane czy masz przegląd. Gorzej przy kontrolii z nieważnym przeglądem :D Edytowane 18 Lipca 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoco Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 właśnie .. :icon_mrgreen:Zrób przegląd teraz i po sprawie. Jak nie chcesz to nie rób w ogóle ;) Nigdzie oprócz twojego dowodu nie jest zapisywane czy masz przegląd. Gorzej przy kontrolii z nieważnym przeglądem :icon_razz: dokladnie tak, dodatkowo jak nie masz przegladu to ubezpieczenie jest nie wazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 do stacjikontroli mam 2 km, a dlatego nie chce robic wczesniej bo sie obawiam ze jak dostane dobra robote to moge zostac w niemcowni i by np moto stalo niejezdzony 3-4 miesiace, wiec chyba poczekam do przyjazdu i pojade zadupiami do stacji na przeglad dzieki za info.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Jak nie będziesz jeździł to nierób niema sensu. A kary niema nijakiej. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto Christo Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Z tego co pamietam to przeglad kosztuje chyba tylko 64 zł. Ja bym go zrobił nawet jakbym nie miał zamiaru jeździc. Bo zamiary a realia to dwie różne sprawy. A co jak jednak Ci się zachce pośmigac? A co jak w tej niemcowni jednak nie zostaniesz? Skoro tak czy siak chcesz przegląd zrobić to zrób wcześniej i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 2 km to nie tak dużo. Trzymam kciuku zebyś dojechał bez kontrolii :) Myśle, że w razie kontroli policjant uwierzyłby że jedziesz na przegląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi