kuba_195 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 motor nie jest jadowity, choć sie takiego obawiałem... jest naprawde dostępny przy jeździe, nie jźdizłem na torze, tylko tam jak widzieliście, a jeździłęm nim może 10km? wiecej nie. siła wyższa. szkoda bo motorek jest naprawde lala, powiem wam szczerze że on ma jeszcze tłok nominał i nie trzeba go wymieniać a selekcji jeszcze dużo.. on ma podobno 8 tyś przejechane wg człowieka od którego go kupiłem. naprawde lalka i sprzedaje z żalem,,,, pozdro i jeśli ktoś chce kup[ić oddam w dobre rece. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 kurcze mam problem, nie wiem ile oleju mi wchodzi do silnika a że 380cmm ma ten sam dół silnika to tu o to zapytam, a więc mam korek taki w którym sprawdza się stan oleju ale jak sprawdzam na nim to wchodzi mi 1l, a w serwisówce do nowszych, pisze 0,8l, do swojego niestety nie mam moto to ktm egs 300 z 94 roku, problem jest w tym że jak wlałem 1l na na górze mam wyciek taki którego wcześniej nie było i nie wiem co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wlej 0.9 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 to jakieś katalogowe dane czy tak na chybił trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 u mn9e wchodziło 800ml u mn9e wchodziło 800ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 i jak sprawdza się u Ciebie stan oleju, taką śróbką pod deklem z lewej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jest napis oil level , patrzac na silnik z boku to po lewej stronie pompy wody. ja już sprzedąłem motor wiec nie zrobie ci zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Pewnie jak masz na gorze wyciak to pewnie jest od zbyt duzej ilosci oleju. U mnie jest to samo kiedy przelalem olej i ucieka nadmiarem :banghead: Normalnie wezyka nie mam i caly silnik jest obrzygany i wahacz . Nie przyjemnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi