RudyXJ Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 gratuluje i niech służy Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Dzisiaj na Dominatorze zaliczyłam pierwsze mocne piachy, co prawda na oponach szosowych, ale ślizgał się mało :} Dałam radę, cały czas próbuje sie z nim synchronizować ;) Razem pokonaliśmy pierwsz strumień :banghead: naprawdę jazda zajebista :banghead: po kamieniach, głazach, dołach wielkich jak wiadro, bez problemu :lalag: mrrruczy niesamowicie pięknie :buttrock:A latam na razie po terenach Józefosławia, bo brak tablicy nie pozwala wkraczać na szosę :D potem moto bede trzymała na działce koło Pułtuska, a następnie w śródmieściu W-wy :D alfonso, już pierwszy olej dolewałam, było całkiem śmiesznie :P Może wchodzę na OffTopic, ale ciekawi mnie po prostu gdzie się śmiga na enduro w okolicach Wawy. Polecasz coś? :buttrock: Ja znam dość dobrze tereny od 100licy na zachód, ale w Kampinoskim Parku Narodowym szaleć na moto nie można. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 dlamichala --> umówimy sie na wspolne latanie, to pokaze Ci dobre trasy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 jak można tutaj wkleić jakieś foto? :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Może wrzuć na imageshack.us lub na bikepics i podaj linki :wink: Również Gratuluje sprzęta i czekam niecierpliwie na FOTO. :banghead: :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 http://bikepics.com/members/lisena/96dominator/ :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Eeee, no muszę pochwalić Fotki zajebiste jak i moto oczywiście :wink: :) :) Pozdro przyjemnego śmigania i zawsze pełnego baku. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Gratuluję spełnienia swoje marzenia :clap: Hehe zwróćcie uwagę jakie fotki z tych wszystkich są najczęściej oglądane :icon_mrgreen: Pozdrawiam Marecki :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Łaał Lisenko fajne zdjęcia :icon_mrgreen: motocykl super i kierowca też :smile: załatwiaj formalności z rejestracją moto - życzę szerokości i przyczepności :clap: lewa w górze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Gratuluję spełnienia swoje marzenia :) Hehe zwróćcie uwagę jakie fotki z tych wszystkich są najczęściej oglądane :D Pozdrawiam Marecki :) No bo to takie 2 w 1, nie wiadomo na czym oko zawiesić. Proponuje zmianę zdjęcia w avatarze na te najczęściej oglądane :) No i ja też przyłaczam sie do gratulacji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acid_toxin Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 gratulacje, fajna maszyna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 To witam w klubie, już myślałem że sam zostałem. Ja mam ten wynalazek od 2 miesięcy, troche odrestaurowałem sprawe i jak narazie nawet jeździ. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Od początku z Dominem nie było łatwo :cool: Najpierw wjechałam nim w błoto i nienormalnie zbytnio parował, następnie zaczął z niego cieknąć olej, ale mechanik niczego nie wykrył i nagle przestało lecieć :buttrock: Przejechałam 600km. :buttrock: zaczelo sie przy 100km/h - dominator rwal, szarpal, strzelal z wydechu. Przejechałam z 5km, stanełam na poboczu, żeby sprawdzić, czy nie zabrakło wachy. Było pół baku. Na wszelki wypadek przełączyłam na rezerwę. znowu zaczął szarpać. Poniżej 4tys obrotów prawie gasnął, powyżej 4tys szarpało nim, do przodu i do tyłu. 4 razy strzelił z wydechu, nawet na dwójce. w koncu zgasl przy 80km/h na srodku wisłostrady - hamowanie. przeczolgalam sie do barierki :wink: , nie chcial odpalic. po 20min odpalil, ale ssanie musiałam nastawić na wyjątkowo wysokie (zamiast przy 4tys normalnie, był na 2tys na ssaniu), wreszcie ruszył, ale rwał znowu i strzelał przy dwójce z wydechu dalej. Jak chciałam stanąć na chodniku, z wciśniętym sprzęgłem na jedynce, zgasł w ogóle :D Nastepnego dnia rano odpalił dopiero po 20min. Znowu skakał jak dzika krowa, wskazówka na obrotomierzu wariowała, strzelał z wydechu sam z siebie, kotłował się i śmierdział. Jutro mam nadzieję, że oddam go w ręce dobrego mechanika :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 ja miałem podobnie....wada.....to modoł zaplonowy....czesta awaria w endurach hondy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 hhahahaaaaa!! :flesje: to nie były żadne zawory, łańcuszki czy inne pierdoły tylko zwyczajna ŚWIECA !!! :) :smile: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi