Gość krzyzyk Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 :D :D Uwaga!!! Po ciężkich prbach krzyzyk pokazuje wam swje dziecko w dziale ALBUM!!!!! Pozdrowienia. Dumny TATA! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotr Opublikowano 29 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2002 w albumie umieściłem aż 3 zdjęcia, a nie po bożemu 1 jak wszyscy;-)to dlatego, że wszystkie uważałem za ładne, tarpi bardzo lubię i nie mogłem czegoś umieścić, a czegoś nie. Mam nadzieję, że rozumiecie i nie odczytacie tego jako niesmaczną przesadę.pjETER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 9 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2002 Dorzuciłem swoją fotę. Też mam więcej, ale ... jako że robię fotki mojej Zuźki dość często, a wszystkie są cudne, publikuję jedną z lepszych. Jak ktoś chce (na tapetkę, albo cuś takiego :lol: 8) :D ) to mu mogę mailnąć więcej ... Pozdróweczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 10 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2002 ja niemam co dożucić do albumu bo mój wcześniejszy motor Bronx umieścił fotke jako jego :lol: ,a nowy mam dopiero niecały tydzień 8) ,ale na wiosne jak go przerobie to dołącze,obiecuje :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 17 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2002 Dorzuciłem Urala do albumu, ale niestety w za dużym rozmiarze i trzeba suwać ekran po zdjęciu. Prosiłbym Administrację Szanowną o zmniejszenie fotki, lub zlikwidowanie jej - wtedy zuploaduję mniejszą wersję. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 moje sprzęty mogę zaprezentować na www.hotfighter.prv.pl w dziale "mój sprzęt" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 gdzie rzucac te foty? tutaj czy w album? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 9 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2004 A oto i moja Ecia 150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Co o Niej myslicie??? :? Mz rulezzzzzzzzzz ;) ;) :buttrock: Pozdro600v!!!!!!!!!!!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Nie wrzucaj dwa razy tych samych zdjęć. Baza danych forum też nie jest workiem bez dna... Fotka sprzed kilku dni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi