tita Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) Myślę że już by można rezerwować 2 domki po 3 na razie w każdym ja mam chetna Amazoneczkę z Łodzi ale jeszcze nie na 100% nawet jeśli nas bedzie 3 w domku to kosztami jakoś sie podzielimy i tyle, nie chciałabym zeby ktoś został na lodzie a im więcej nas tym razniej prawda? :D melduje sie, melduje :) fajniusio ze i o mnie pamietacie :biggrin: :biggrin: :biggrin: proponuje zeby zarezerwowac te 2 domku a sklad mozna wylosowac :cool: tylko kto bedzie " środką-losowaczką"? norbik a to ty jestes strazak? Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez tita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Kto robi rezerwacje??Może zróbmy tak POS do :MychaNulkaNorbikTomekLime Czy jest zgodna decyzja na rezerwacje 2 domków a skład ustalimy na miejscu?? Prosze każdego o odpowiedz na prv jutro rezerwuje domki, troszkę czas goni a skład domków się uszczupla lepiej żeby jakiś dach nad głową dla nas został, w traskę myślę możemy spokojnie ruszyć razem czas i miejsce do ustalenia do przygarnięcia zostaną nam 2 osóbki czekam na privy z potwierdzeniami jak bedę miała od wszystkim wysyłam rezerwacje do Pawła ( nie zawiedzcie zalezy nam na czasie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 A ktoś wie czy jeszcze sa i ile jest wolnych domków?? I jak to można rezerwować?? naliczyłem tak pi x drzwi : 22 domki zarezerwowane + 2 wolnych strzelców :biggrin: do posta z godz. 20:30 22.08.2007 może to już po temacie, ktoś wspominał o 15 domkach??trzeba będzie ew. partyzantkę uprawiać :biggrin: hehe w szałasie jakimś.Tomek K. coś wymyśli :cool: a i ja spałem w różnych warunkach hehmam nadzieje, że będzie pogoda :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Dobra w tej sytuacji rezerwuje zaocznie najwyżej mnie udusicie :biggrin: 2 domki zarezerwowane u Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) jestem ZA rezerwacją...niech potwierdzi reszta z listyjestem strażak :biggrin: edit:) jutro podjadę do szkoły na Bemowie i pogadam z Tomkiem... coby się nie zdziwił :biggrin: za bardzoreszta pewnie tez odpowie...Apropo wyjazdu może się zdarzyć niestety, że dojadę w sobotę z rana... :biggrin: służba nie drużbanie wiem jak Szanowna ekipa wyjeżdża ..może też w sobotę rano??hehehale będę starał się dopasować...coś pokombinuję :cool: Edytowane 22 Sierpnia 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Jeszcze jedno ludziska , ponieważ jakoś tak ja sie za to zabrałam prośba deklaracja kiedy jedziemy , piątek czy sobota 2 domki zarezerwowane żeby wszyscy się zmieścili 100% jada Nulka,Mycha,Tomek,Norbik,Lime i ja , Tita( 50%), prośba o 100% potwierdzenie wszystkich na PW i dodatkowo ustalenie i to zostawiam już w naszym gronie od kiedy bierzemy domki?? Ja osobiście jestem za piątkiem, zgłaszać się reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 (edytowane) jestem ZA rezerwacją...niech potwierdzi reszta z listyjestem strażak :biggrin:z tego co widzialam juz zarezerwowane. Mam nadzieje ze dam rade przyjechac, jak juz mowilam Izulce wyjasni sie to na poczatku wrzesnia, no ale jakies lokum przynajmniej zaklepane juz mam :biggrin: to jedno jest pewne, z dymem nie pojdziemy :biggrin: ja mysle ze jak dam rade przyjechac to od piatku Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez tita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 z tego co widzialam juz zarezerwowane. Mam nadzieje ze dam rade przyjechac, jak juz mowilam Izulce wyjasni sie to na poczatku wrzesnia, no ale jakies lokum przynajmniej zaklepane juz mam :biggrin: to jedno jest pewne, z dymem nie pojdziemy :biggrin: ja mysle ze jak dam przyjechac to od piatku no nie wiem ............................................wolność ma zapach benzyny hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 no nie wiem............................................wolność ma zapach benzyny hehe :biggrin: no to przynajmniej bedzie mial kto gasic :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 jestem ZA rezerwacją...niech potwierdzi reszta z listyjestem strażak :biggrin: edit:) jutro podjadę do szkoły na Bemowie i pogadam z Tomkiem... coby się nie zdziwił :biggrin: za bardzoreszta pewnie tez odpowie...Apropo wyjazdu może się zdarzyć niestety, że dojadę w sobotę z rana... :biggrin: służba nie drużbanie wiem jak Szanowna ekipa wyjeżdża ..może też w sobotę rano??hehehale będę starał się dopasować...coś pokombinuję :cool: Taka jak pisałam mi wszystko jedno można jechać na spokojnie w sobote rano zrobmy jakies glosowanie czy cus i mniejszośc się albo dostosuje albo dojedzie i tyle. Jutro mam nadzieje zapadną co do tego ostateczne decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Taka jak pisałam mi wszystko jedno można jechać na spokojnie w sobote rano zrobmy jakies glosowanie czy cus i mniejszośc się albo dostosuje albo dojedzie i tyle. Jutro mam nadzieje zapadną co do tego ostateczne decyzje. słuszność :biggrin: papcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Taka jak pisałam mi wszystko jedno można jechać na spokojnie w sobote rano zrobmy jakies glosowanie czy cus i mniejszośc się albo dostosuje albo dojedzie i tyle. Jutro mam nadzieje zapadną co do tego ostateczne decyzje.Najczęściej piątek jest to najważniejszy dzień.Sobota jest to dogorywanie. :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jeszcze jedno ludziska , ponieważ jakoś tak ja sie za to zabrałam prośba deklaracja kiedy jedziemy , piątek czy sobota 2 domki zarezerwowane żeby wszyscy się zmieścili 100% jada Nulka,Mycha,Tomek,Norbik,Lime i ja , Tita( 50%), prośba o 100% potwierdzenie wszystkich na PW i dodatkowo ustalenie i to zostawiam już w naszym gronie od kiedy bierzemy domki?? Ja osobiście jestem za piątkiem, zgłaszać się reszta. Skoro są dwa domki to może i ja się zmieszcze? Mogę wziąć karimatę i śpiwór. Będe raczej od piątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ponieważ jestem samozwańczym organizatorem Turtel przyjęty do składu domkowego i tak wyjazd raczej w piątek skład będzie wybierany losowo pomiedzy ekipką :MychaNulkaTitaIzulkaLimeNorbikTomekTurtel Mamy 8 osób , Tita potwierdzi obecność na początku września ustalam zasady użytkowania domku, nie palimy ! , nie chrapiemy! nie zgrzytamy zębami i takie tam, Tomek ma misje ( przygotowuje skeczyk ) a dziewczyny zdeklarowały że robią kanapeczki i śpiewają kołysanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Coś się nie mogę przekopać przez nadmiar informacji: robię co mogę, żeby się stawić w Borkach w piątek 21. ale niestety z przyczyn ode mnie nie zależnych nie mogę na dzień dzisiejszy na 100% być pewnym, że mi się uda :crossy: Stąd pytanie co do rezerwacji: czy można ewentualnie przyjechać z własnym namiotem i się rozstawić? Albo może znalazłby się w którymś domku skrawek podłogi, na którym dałoby się rozłożyć ewentualnie? Nie chcę teraz z góry nic rezerwować, żeby potem nie było wtopy jakby co :crossy: Ale stanę na głowie, żeby się udało, bo impreza na bank będzie przednia :) pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi