Bulka Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Sprzęcik AWESOME gratulacje... Ładne oczka :notworthy: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Slicznusia ! Brawo przemyslanej decyzji (przjescie z R1 na 600, dla wielu to byla ujma i by sie meczyli na erjedynie).Toz to musi byc szatan dopiero! Szkoda tylko, ze nie Honda :crossy: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witt Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Wyda się to może dziwne ale przesiadlem sie z r1 2003.Dlaczego tak ?- Wkońcu mam świeży motocykl ( od pierwszego własciciela; salon PL, regularnie serwisowana, w oryginale) Nie mow ze R1 z 2003r to juz stary zlom :buttrock: -małe gabaryty R1 duzo wieksza?- pali od 5,5l na 100kmIle palila yamaha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Wyda się to może dziwne ale przesiadlem sie z r1 2003.Dlaczego tak ?- Wkońcu mam świeży motocykl :) ( od pierwszego własciciela; salon PL, regularnie serwisowana, w oryginale) - kręci się do 15 500obr :banghead: - małe gabaryty ;) - pali od 5,5l na 100km- dłuższe wypady mniej męczące w porównaniu do hardkorowej pozycji za kierą w r1.- w tej oczojebnej zieleni widzi mnie nawet stary piernik w Ładzie ;) Jest COOL ;)ale niestety to tylko 600cc :flesje: i charakterystyka oddawania mocy do bani :biggrin: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 (edytowane) To fakt, brakuje dołu... Ale szczerze... czy to r1 czy 636 to i tak jeżdże podobnie (tzn z głową :flesje: )tak więc nie narzekam na brak mocy :crossy: Co do gabarytów to 636 waży (na sucho) 161kg, a R1 174kg czuć różnice. Trudności sprawia tylko jazda po nierównościach :flesje: Kiera dosłownie wyrwa się z rąk :banghead: W R1 nie doskwierało mi to tak bardzo, (amortyzatora - brak) :flesje: Bardziej cieszyłbym się z seryjnego amorka niż ze zbędnego jak dla mnie stopera :crossy: Dziekuje za miłe słowa w imieniu swoim i mojej "Zielonki" :clap: pozdrawiam Edytowane 15 Lipca 2007 przez piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Motor fajny ale same zdjęcia też extra zrobione :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 piękna bastia :D Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No chłopie, masz się (conajmniej) czym chwalić :icon_mrgreen: Jeśli chodzi o "sześćsetki no to tam aszyna razem z R-szóstką stanowią najwyższą rangę i to bez dwóch zdań... Sam jestem w w Tej Kawie zabujany co prawda nie tak jak w ZX-10R ale mimo wszystko :notworthy: I obym Cię jak najprędzej zobaczył jak grzejesz asfalt nową maszyną hehe :biggrin: Pozdrawiam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Jeszcze jedna fotka z dzisiejszej podróży i już więcej nie nudze :D http://img391.imageshack.us/my.php?image=kawafullgg6.jpg Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Piękny to ja jestem, a ona jest zajebista. Ty z tym R1 to 2003 rocznik objedziesz tym 636, sprawdzone.Miałem taką. http://www.bikepics.com/members/dziur/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi