Niedzwiedz Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Zapraszam na relacje i zdjecia z zlotu Gryfa :icon_mrgreen: http://www.gryf.riders.pl/GP_2007/gryfparty2007opis.htm Cytuj FXST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 było grubo.....za rok też będziemy, bo klimat extra.:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja o tym zlocie wypowiedziałem się już w poprzednim temacie :) Jeśli proza życia nie stanie mi na drodze to zapewne odwiedzę was za rok :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Ja o tym zlocie wypowiedziałem się już w poprzednim temacie :clap: Jeśli proza życia nie stanie mi na drodze to zapewne odwiedzę was za rok :flesje:Też już się wypowiedziałem nt. rzeczonego zlotu w tym wątku, tak więc nie będę się powtarzał. Byłem na wszystkich Gryf party począwszy od 2001 r., a teraz szykuje mi się przerwa. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Na "łosiowej" stronce też znajdziecie trochę fotek z tego zlotu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi