Mac89 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy ktokolwiek był na torze kartingowym w Gostyniu ( http://www.pzm.pl/Karting/Tory_Kartingowe/...ingowy__GOSTYN_ ) lub słyszał cokolwiek o nim? Czy można tam wjechać od tak sobie (oczywiście odpłatnie), czy raczej nie jest to możliwe? Od dawna chciałem się na jakiś tor wybrać i szukałem czegoś blisko. Poznań raczej odpada ze względu na moje skromne umiejętności i kwestie finansowe :crossy: ale myślę, że ten by się nadał... Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Bys sie zdziwil...ekipa leszczyńska chciala tez tam jezdzic sobie i dzwonili do goscia, ktory zajmuje sie wynajmowaniem tego toru. Wolaja 50zl w wyznaczonych godzinach jesli dobrze pamietam, wiec zrezygnowali (cena nie wiele nizsza niz w Poznaniu na torze)...poszukaj w zlotach, w Lesznie (Motocyklisci z okolic Leszna). Z tego co pamietam, to chlopacy stwierdzili, ze za ta kase nie ma sensu. Tor jest maly i jak to stwierdzili ledwo 2 bedzie mozna wrzucic. Moze sie wypowiedza, ale najprawdopodobniej Ci odradza go. Pozdrawiam Edytowane 11 Lipca 2007 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=3190&st=1240 Post nr #1268 .Jakiś czas temu latałem , ale teraz chyba zmieniła się polityka Automobilklubu leszczyńskiego . Mam na myśli powyższy link . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciasty Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jak już z Leszna jesteście, to zasuwajcie do Kisielina pod Zieloną Górę :> Za cały dzień zasuwania (znaczy się 6 godzin, więcej nie byliśmy w stanie :Ppłaciliśmy 50 zł od łba, byliśmy w jakieś 12 osób. Polecam, naprawdę kapitalna sprawa. I macie bliżej niż ja z zadupia Wrocka ;) http://www.pzm.pl/Karting/Tory_Kartingowe/...STARY_KISIELIN_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hmm... A ile sobie liczą za wjazd na tor w Poznaniu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Hmm... A ile sobie liczą za wjazd na tor w Poznaniu?? Korzystaj z wyszukiwarki!!40 zł za 2 godziny treningu. (jeśli spytasz, w jakich terminach są treningi, dostaniesz ostrzeżenie :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wiedziałem, że zaraz ktoś mnie do szukajki odeśle, ale sorry, nie mam dziś na to siły :buttrock: Hmm... Czy poza Gostyniem i Poznaniem są jakieś tory we wielkopolsce lub okolicach? Dodam, że widziałem już spis torów kartingowych na pzm, więc proszę mnie tam nie odsyłać :bigrazz: Dzięki za pomoc :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Zacytuje jeszcze raz:terminy środa-piątek w godzinach od 9-14 i 16-19, biorą 50 zeta od głowy, cena nie do negocjacji "bo tyle biora od kartingowców" :] Mysmy stwierdzili ze sie to nie oplaca szczeolnie ze jak juz mowili poprzednicy tor maly. Lepiej sie na tor Poznan wybrac. Na tor w ZG tez chcielismy jechac jednak w weekedny jest niestwty zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No to tor kartingowy w Zielonej Górze zaliczony . Ogólnie jestem rozczarowany . Słaba przyczepność asfaltu , zwłaszcza na zakrętach . Już po oględzinach wzrokowych nie budzi zaufania . Jakby wyślizgany . Niby można się pochylić w zakręcie , ale już trochę większe otwarcie gazu powoduje gwałtowne uciekanie tylnego koła . Gostyń może się pochwalić o wiele przyczepniejszą nawierzchnią . A i na szosie jest wiele miejsc , gdzie można sobie pozwolić na duże otwarcia gazu i lepiej kontrolowane poślizgi na winklu . Być może po pierwszym razie nie wjeździłem się zbyt dobrze . Zrobiłem moze z 20-30 okrązeń . Ale jako że jazda nie sprawiła mi przyjemności (z powodu braku zaufania do nawierzchni) , opuściłem obiekt wcześniej niż zamierzałem . Miałem założone ME M-1 przód , Z-6 tył . Temperatura około 25 stopni . Jakby ktoś pojechał , i nikogo by nie było widać , trzeba użyć klaksonu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi