jeszua Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 i tak właśnie wyglądają zakupy okazji, świeżutkich importów, itp. i to jest powód, dla którego z zasady unikam handlarzy w tym kraju: musi zarobić, więc żeby zaoferować motocykl w niskiej cenie - nie ma innej możliwości, jak kupić złom, przyklepać gdzieniegdzie żeby na zdjęciach dobrze wyglądało, a wcześniej czy później znajdzie się napaleniec, któremu padnie na oczy i kupi :/prawdziwe okazje owszem, zdarzają się - ale nie chodzą stadami i nikt, żaden handlarz, nie odda motocykla w zaniżonej cenie tylko dlatego, że taniej go kupił. wystawi w normalnej cenie i po prostu lepiej na nim zarobiswoją drogą motocykl jest zarejestrowany, czyli przeszedł badania techniczne. moim zdaniem diagnosta, który je podpisał, kwalifikuje się pod prokuratora :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 a ja juz myslalem ze przeplacilem za mojego fazera placac 13.600 rok temu...ale fakt jest taki ze poza wymiana plynow i filtrow oraz opony nic wiecej sprzet mnie nie kosztowal... no wymiana klockow hamulcowych jeszcze doszla - caly ten serwis kosztowal mnie mniej niz 1100 pln... wydaje mi sie ze nie przeplacilem jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Tez mam Fazera 2001 w nowej budzie, jest z listopada albo grudnia, nie chce mi sie isc po papiery bo jest 3 w nocy hehe. Wiec moze czasza nie jest przelozona, ale lepiej oblookac dokladnie.. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek RF Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jedyny wniosek jaki się z tego nasuwa, to żeby przed wyjazdem poprosić właściela o więcej zdjęć pokazujących detale:kolektory, podnóżki, lagi itp. Swoją drogą zmienił teraz treść ogłoszenia-już nie jest "bezwypadkowy"!Może facet sam nie wiedział co kupił?? Dopiero ty mu to uświadomiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jedyny wniosek jaki się z tego nasuwa, to żeby przed wyjazdem poprosić właściela o więcej zdjęć pokazujących detale:kolektory, podnóżki, lagi itp. Swoją drogą zmienił teraz treść ogłoszenia-już nie jest "bezwypadkowy"!Może facet sam nie wiedział co kupił?? Dopiero ty mu to uświadomiłeś?? hyhyh ... a myślałem że ja mam tylko takie doświadczenia z "okazjami" w naszej babanowej republice .. :crossy:) Ja stwierdziłem że pojade po fazera do naszych zachodnich sąsiadów .. godom po ichniejszemu wiec wypytam sie pierwsze wszysktiego przez telefon, poprosze o fotki .. a dopiero potem pojade .. może i koszty bedą troche wieksze .. ale przynajmniej zwieksze swoje szanse na moto w dobrym stanie .. ale i kultura jazdy w niemczech jest troche inna ... no i ksiązka serwisowa w ASO nie jest tematem TABU w germani :wink:)) pozdro i udanych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek87 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No i zobacz 2 fotke pod literką Y widać mocowanie owiewiki-widocznie nową mocuje się jakoś inaczej :icon_biggrin: Te mocowanie wygląda jakby było spawane ale nie przez fabrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 (edytowane) Jeszcze ja :)Jest to Fazer z 2000 roku w szatach 2002-2003. Zegary są z 2001 roku ponieważ te nowsze miały zegarek w obrotomierzu. Edytowane 18 Lipca 2007 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tendi Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Tak, macie zupełną rację co do tego motocykla. To totalny składak o czym pisaliśmy już wcześniej. Zupełnie już nim zapomniałam i wy też zapomnijcie ;). Gość nie miał zielonego pojęcia co sprzedaje - może ktos wcisnął mu kit, że moto jest bezwypadkowe ;) Zmienił już ogłoszenie, ale wprowadził też pewną istotną zmiane: 10tys, cena nie ulega negocjacji ;)Cóż...może nadal nie zdaje sobie sprawy z sytuacji w jakiej się znalazł. Biznes is biznes i każdy chce swoje zarobić. Tu już nie ma mowy o jakiejkolwiek uczciwości wobez drugiego człowieka. Może znajdzie jakiegoś jelenia, czego z całego serca mu nie życzę ;) pozdrawiam Karolina ps. Co do dokładnych fotek, przed oglądnieciem motocykla w realu, jak najbardziej się zgadzam. Trzeba o tym pamiętać, domagać się i molestować sprzedającego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Tak, macie zupełną rację co do tego motocykla. To totalny składak o czym pisaliśmy już wcześniej. Zupełnie już nim zapomniałam i wy też zapomnijcie :D. Gość nie miał zielonego pojęcia co sprzedaje - może ktos wcisnął mu kit, że moto jest bezwypadkowe :cool: Zmienił już ogłoszenie, ale wprowadził też pewną istotną zmiane: 10tys, cena nie ulega negocjacji :DCóż...może nadal nie zdaje sobie sprawy z sytuacji w jakiej się znalazł. Biznes is biznes i każdy chce swoje zarobić. Tu już nie ma mowy o jakiejkolwiek uczciwości wobez drugiego człowieka. Może znajdzie jakiegoś jelenia, czego z całego serca mu nie życzę :) pozdrawiam Karolina ps. Co do dokładnych fotek, przed oglądnieciem motocykla w realu, jak najbardziej się zgadzam. Trzeba o tym pamiętać, domagać się i molestować sprzedającego ;) Karolina, Szukając swojego Fazera oglądałem w Polsce tylko jednen egzemplarz, kótry miał nie być po szlifie, a był :D Zamówiłem swojego Fazera u kolegi, który zajmuje się sprowadzaniem motocykli z DE. Sprowadza wyłącznie motocykle nienaruszone. Jeżeli będziesz chciała ubić z nim dil napisz do mnie na pw. Mój Fazer jest opisany w ostanim ŚM. Wszysycy myślą, że jest nowy... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpula Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam. Szczerze powiem ze tez oglądalem ta fazerke.Stoi chyba tu juz dobre 6 miesiecy na allegro i nikt nie chce jej kupic teraz wiadomo dlaczego. Ja swoja kupilem w czerwcu rocznik 2000 r. czerwono czarna dalem 10tyś ale naparwde wyswichtana po jakiejs babce jedynie martwi mnie to ze musze troche w nia wlozyć bo czeka mnie wymianka opony tylnej i układu napędowego tak poza tym nic wiecej nie trzeba bylo zrobic .Co prawda polatam jeszce na tym ten sezon ale w zimie szykuje sie wydatek.A i jeszce ako mam padniete. Predzej nie ogladalem zadnego na zywca tylko czytalem i czytalem na necie wypowiedzi i myśle ze nie wtopiłem i jestem zadowolony z zakupu. :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Witam. Szczerze powiem ze tez oglądalem ta fazerke.Stoi chyba tu juz dobre 6 miesiecy na allegro i nikt nie chce jej kupic teraz wiadomo dlaczego. Ja swoja kupilem w czerwcu rocznik 2000 r. czerwono czarna dalem 10tyś ale naparwde wyswichtana po jakiejs babce jedynie martwi mnie to ze musze troche w nia wlozyć bo czeka mnie wymianka opony tylnej i układu napędowego tak poza tym nic wiecej nie trzeba bylo zrobic .Co prawda polatam jeszce na tym ten sezon ale w zimie szykuje sie wydatek.A i jeszce ako mam padniete. Predzej nie ogladalem zadnego na zywca tylko czytalem i czytalem na necie wypowiedzi i myśle ze nie wtopiłem i jestem zadowolony z zakupu. :) Zestaw napędowy ok 400Akumulator 200Nowa opona 500-600Wymiana oleju 200 :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 U mnie wyszło dokładnie tak:DID x-ring wzmocniony + zębatki JT ok. 450 zetaOpona tylna Continental RoadAttack ok. 530 zeta.Aku jeszcze nie miałem okazji wymieniać. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi