Skocz do zawartości

Samochod nauki jazdy

ks-rider
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hehe czego to sie nie robi aby przyciagnac klienta :crossy: .Ciekawe co bedzie jak kursant za szybko pusci sprzeglo przy duzej ilosci gazu :lalag:

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

Myślę że chodzi o coś w rodzaju ADAC czyli doszkalanie techniki jazdy, niech KS- RIDER to potwierdzi.

Pozdr.

Mam nadzieję że KS-RIDER się na mnie nie obraził po ostatniej rozmowie wieki temu nie pamiętam o co poszło nawet :P

Edytowane przez cenderr

hehe czego to sie nie robi aby przyciagnac klienta :cool: .Ciekawe co bedzie jak kursant za szybko pusci sprzeglo przy duzej ilosci gazu :D

Tam nie ma sprzegla tylko wipes

Myślę że chodzi o coś w rodzaju ADAC czyli doszkalanie techniki jazdy, niech KS- RIDER to potwierdzi.

Mam nadzieję że KS-RIDER się na mnie nie obraził po ostatniej rozmowie wieki temu nie pamiętam o co poszło nawet :biggrin:

he, he ja raczej nie z tych co sie tak zaraz obrazaja. Co myslalem to powiedzialem i spokoj.

Nie Nie chodzi o doszkalanie - chodzi o pozbycie sie konkurencji. Kazdy moze sie mim przejechac

45 min. 149,- €

:wink:

http://pl.wikipedia.org/wiki/ADAC

ADAC (niem. Allgemeiner Deutscher Automobil-Club) - niemiecki automobilklub, istniejący od 1903 roku i zrzeszający ponad 14 milionów członków.

Zajmuje się testowaniem nowych modeli samochodów, ich części i akcesoriów, a także działalnością ubezpieczeniową, doradztwem prawnym, organizacją imprez sportowych, gł. rajdów samochodowych i motocyklowych.

Prowadzi działalność wydawniczą - wydaje czasopisma motoryzacyjne oraz mapy i atlasy.

I ogranicznik mocy, tylko, że nikomu o tym nie mówią, a podzespoły tego auta to tak naprawdę są z trabanta, a jedynie wygląda na ferrari aby przyciągać wzrok no i klientów :biggrin:

PS. rozumiem że 149 ojro to cena ostateczna bez kosztów paliwa?, bo ja bym chętnie mając zarobki Niemieckie wypożyczał taki samochód aby skoczyć sobie autostradą nad morze np. 500 km, lecąc średnią prędkością 300 km/h :notworthy:

Edytowane przez tmi

hehe czego to sie nie robi aby przyciagnac klienta :biggrin: .Ciekawe co bedzie jak kursant za szybko pusci sprzeglo przy duzej ilosci gazu :crossy:

Jak to CO ? Pojdzie na koło ... :notworthy: :buttrock: :banghead:

Pozdrawiam

Kjujik

Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,
to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: