Tomek_mistrz:D Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 bierz apke rx ode mnie :notworthy: jeszcze na strój Ci zostanie :banghead: jest po sporym tuningu,ale poradzisz sobie,powoli powoli a zaczniesz odkręcać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 skoro podobała Ci się ta aprilka z fotek KS-ridera to może Aprilia MX- wygląda niemalże identycznie. Senda - no tak wygląd to ona ma fajny. Ale gdzie głównie chciałbyś jeździć tym moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Wlasnie,gdzie ty chcesz tym jezdzic ? Jak w terenie to rx'a,jak na ulicy to szukaj sendy na kolach sm. Pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercioh Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Chcialbym jezdzic przewaznie po drogach typu bloto, kamienie, po ale tez po asfalcie, po miescie... Niektorzy mowia ze senda ma tragiczne zawiesznie, jedna sprezyne z przodu itd. Mozecie mi powiedziec czym sie rozni Derbi Senda H i L od Sendy R? Widzialem w innym temacie cos takiego i nie wiem czy ktos sie pomylil czy co? Co to znaczy ze na kolach SM? Powiedzcie mi czy Senda R z 2000r, o przebiegu 20 000km, 50ccm, zarejestrowana w 2001r za 4100 zl to dobra oferta??? Pozdro Edytowane 10 Lipca 2007 przez Gercioh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Jak za tą kase to tylko HM CRE 50 ewentualnie Aprilie RX 50. Edytowane 10 Lipca 2007 przez Jogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercioh Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 OK. Teraz mam maly problem... Nigdzie nie moge znalezc tego motoru Honda HM CRE 50. W wiekszosci mowi ze nie znaleziono czy cos, jakby nie istnial... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Sendy Ci nie polecam poniewz maja slabe silniki i zawieszenie tez lipne (w tych starszych). Za taka kase polecam CI kupno Hm Cre, Sherco HRD, Yamaha DT lub RX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jogi Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Niestety HMek jest bardzo mało ale sprawdzaj codziennie allegro itp. Troche cierpliwośc a napewno cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gercioh Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 No wlasnie widze z tymi HM'kami. Aha czyli o Sendzie R moge zapomiec;] Znalazlem chyba niezla oferte motoru Gilera GSM za 4000zl, rocznik 2002r, oplacony do 28.10.2007r. Przebieg 5754 km, oba hamulce tarczowe?? CO o tym sadzicie??;pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 wszystko teraz co jest produkowane ma silnik minarelli am6 - tak jak ta gilerka, hamulce bardzo dobre wg mnie , zawieszeniowo niestety nie jeździłem więc sie nie wypowiadam :) , niewiem czego wy chcecie od sendy ? damiana senda ma 27 tys. przebiegu i zapierdziela nieziemsko (nie miala ani 1 remontu), hm raczej tylko na tor sie nadaje, wszyscy go polecaja chociaz nikt nigdy nim niejezdzil :D , szukaj tego co Ci odpowiada wizualnie, wszystko teraz jest robione na praktycznie tych samych podzespolach (zawiecha paioli,. hamulce ajp/grimeca, itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Gercio, wiem o która Gilere Ci chodzi. Rozmawiałem z gościem i jest niestety fabrycznie zablokowana do 45km/h. To nie jest AM6 tylko ma silnik Derbi. Zawieszenie Showa- takie jak w sendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Gilera gsm ma podzespoly te same co senda wiec odradzam :flesje: Silnik minarelli maja peugeot xps, malaguti xsm, rieju msx itd.:clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz 93 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witaj najlepszym rozwiazaniem jest tak jak mówiłes suzuki rmx najlepiej 80ccm to tez mozna rejestrowac na 50ccm poniewaz suzuki bedzie lepszy a za 6 tys mozna miec juz 2005/2006' rok produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 chłopie bierz aprilie sr ja kupiłem z 95 roku za 2700zł po tuningu jechałem nia 105 km/h iwec mysle ze na ten wiek to i tak sporo ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Przeczytaj temat a pozniej sie wypowiadaj. RMX jest nie do zajechania mialem taki sprzecik. Nie mial remontu a mialem nakulane nim pod 30tys fakt ze nie szedl juz jak wczesniej ale i tak niezle. Tyle gleb nazaliczalem i nic sie nie stalo. Polecam ci RMX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi