ArtXV Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 witamwczorajszy DŻEM..., to trzeba przeżyćpozdrawiam Art. ps. a deszcz niech sobie pada :buttrock:, tak jakoś co trzeci rok pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 "wczorajszy DŻEM..., to trzeba przeżyć" to wyobraźcie sobie Dżem z Ryśkiem, to se nevrati... Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 "wczorajszy DŻEM..., to trzeba przeżyć" to wyobraźcie sobie Dżem z Ryśkiem, to se nevrati...Ja właśnie wróciłem do domu (jak dobrze widzieć swój wc). Do teraz mnie przechodzą ciary ten festiwal ma taki klimat jak żaden w Polsce! Z ciekawostek motocyklowych to:- gość na tym motorku obwiązanym łańcuchami ostro dawał w wydech...całe dwa dni było go słychać..ciekawe jak jego zawory :) - też niczego sobie była pobudka w niedziele rano przez chłopaków (trzech) jeżdżących miedzy namiotami na motocyklach z długimi rurami (taki rym) tak więc do zobaczenia za rok :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtXV Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 "wczorajszy DŻEM..., to trzeba przeżyć" to wyobraźcie sobie Dżem z Ryśkiem, to se nevrati... byli Rysiek i Gola, Paweł i wielu, wielu innych... do zobaczenia za rokArt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 byłem, zaliczyłembez fajerwerków ale festiwal udanypodobało mi się to, na co przyjechałem - TSA dali radęnatomiast Dżem - no coż za mocno przysmęcili wg mnie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi