Skocz do zawartości

Zalety i wady Ducati

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy, ośmieliłem się zadać to pytanie w Waszym temacie (jestem sąsiadem z Cruiser/Chopper). Proszę o wyrozumiałość i nie linczowanie mnie że można przeczytać wszystko w wielkim poście "Ducati..."

Więc pytam i proszę. Wypiszcie mi krótko wszystkie plusy i minusy motocykla Ducati Monster lub Hypermotard. (Wyglądają przepięknie.... ale co z resztą, czy warto kupić ??? )

By odpowiedziec na to pytanie trzeba pytac we wlasciwym miejscu-a nie pytac tych co nie mieli, nie maja i nigdy nie beda mieli Duca. Do Ducati zapraszam!. Pozdr. Janek Klekotek 748 S.

Jak w temacie który ma 70 stron zadać pytanie ??

(chyba że chodzi Ci o inne forum ?)

nie maja bo nie chca

nie mieli bo nie chcieli

i nie beda mieli bo nie beda chcieli takich tez nie brakuje

bo ta "elitarna" marka to nie tylko kwestia ceny ale tego ze nie kazdy chce miec ladny motor zeby go ogladac

Czy ta elitarność polega też na fakcie iż nie można zadać pytania w "Sport/Naked/Turystyk/Turystyczne Enduro" - Czy Ducati to nie tu ? - tylko w zlepku tematów nie do rozczytania ?

Nie atakujcie mnie za to proszę, ale może ruszyłem jakiś temat tabu?

Przypomina mi się hasło "Przepraszam czy tu biją? " - ale ja nie stąd - ja z prowincji - czyli jak pisałem "Cruiser/Chopper" :-)

Jeżdze na Ducati od 2000 roku. Obecne jest moim drugim motocyklem tej marki. W sobotę wróciłem z drugiej podróży po Włoszech na Ducati. Pierwsza 4 tys km w 10 dni a ta ostatnia tyle samo ale w 7 dni. Nie mam żadnych istotnych problemów oprócz tego, że mój mechanik wyjechał do Szkocji i teraz na przeglądy jeżdze jakieś 500 km do Poznania ale mimo to...Serdecznie polecam!!!

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Soft- dlatego jest osobny dzial, by wszyscy co maja pojecie n/t Ducatow, rzeczowo odpowiadali na pytania, a nie wypowiadali sie Ci co twierdza ze sie nie podoba, bo wloskie dobre- to dziewczyny... itp, chodzi o rzeczowosc a nie legendy.

Dlatego Moderatorzy zrobili porzadek i wszystko wrzucili w jeden kociolek p.t. Ducati- na ch..j mam czytac kogos wypociny co nie lubi tej marki, nie wie nic n/t, albo wyglasza jakies uslyszane poglady...

Stan- nikogo nie namawiam by sobie kupil Duca- musi sam do tego dojsc, i napawde nie interesuja mnie powody dla ktorych ktos sobie nie kupil(nie chce kupic, albo nie kupi)Ducata....chodzi mi tylko o to zeby ktos kto pyta pytal we wlasciwym miejscu.

Pozdr. Janek Klekotek 748 S.

Edytowane przez jannikiel

• Administrator
Jak w temacie który ma 70 stron zadać pytanie ??

Nie rozumiem... Czytać nie umiesz, boisz się, czy co??

Szoruj do tematu, poczytaj 70 stron, może nie będziesz 70 stron mądrzejszy, ale z 10-20 na pewno!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...