zbyhu Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Czolem! No to kolejny odcinek z serii klopoty z WSK :).Moze najpierw powiem jeden mily aspekt - kupilem druga dentke i zalozylem ja od pierwszego przylozenia :). Mam znowu kolo z nowo oponka :). Ale odebralem tez bak ze spawania...Okazuje sie ze moj bak mial mniej wiecej nastepujaca historie:- byl nowy ladny- ktos zaliczyl mega dzwona i rozwalil bak - pogial, podziurawil, urwal uchwyt- bak poszedl do mosiadzowania- bak poszedl do cynowania (lutowania)- bak poszedl do spawania- bak poszedl do szpachlowania i lakierowania- bak poszedl do poxilinowania :)... i dalej cieknieTeraz jak koles probowal to pospawac, to co spaw, to mu pekal, bo za duzo tam juz nakombinowane bylo. Cyna, mosiadz, blacha - nie chce sie nic teraz trzymac :wink:.Mam wiec do zakupienia nowy bak. A gdzie j teraz znajde taki, skad na niego kase, skad kase na lakierowanie :D...Nic, bedziemy szukac i zbierac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 znajdziesz taki z pewnoscia na MWB w Katowicach 20 wrzesnia. Musze przyznac, ze Ty to masz wyjatkowego pecha z tym motocyklem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 czeKurka Zbychu tylko sie nam nie łam.Gorsze przeboje mieliśmy tu wszyscy na forum :) A swoja droga to co za lolki robili Ci ten bak, ze nie sprawdzili szczelności i polakierowali :? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Wiesz, podejrzewam że Zbuhu mówi o tym baku którey niedawno zakupił na bajzlu w Łodzi, ktoś go chyba przekręcil no i dlatego jest porazka...Chamstwo jak nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Czolem! Nie :wink:.Ja na bajzlu nie kupilem baku :).Rozciekl mi bak z motorka, ktory zostal urzadzony tak przez poprzednich wlascicieli - lakierowanie, szpachlowanie, spawanie itd. robili oni.A teraz jak ja dalem spawac, to juz sie nie da :).Jeszcze bede kombinowal, bo mam pomysl, jak to naprawic - sprobuje zrobic okuwke z blachy i dam ja wspawac. Moze to co da. Ale baku i tak szukam :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 11 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2003 Zbyhu jak nie będziesz miał szczęścia w szukaniu to mam ten bak o którym Ci mówiłem tyle że pochodzi z innego modelu niż twoja WSK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi