Skocz do zawartości

caly czas max obroty

Jimmy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zdjelem dzisiaj gaznik zeby go przeczyscic i zalozylem a on caly czas na nax obroty, a srubek pod obrotow i powietrza noieruszalem wogole, zawsze mam ten sam problem, ale zawsze cos pogrzebalem przy gazniku bylo ok, a teraz juz 5razy go sciagalem rozbieralem, i dalej to samo, jak wlacze ssanie to obroty troche spadaja ale i tak sa prawie na max. krecenie srubkami wogole niepomaga, co to moze byc??????????

taki glupi problem :D

Edytowane przez Jimmy

sprawdz czy gaznik jest dobrze zamocowany bo moze brac lewe powietrze...przy skladaniu ganika iglica z przepustnica trafila tam gdzie trzeba? bo jak pchales na "hama" to mogles nie trafic w ten otwor i masz caly czas otwarta przepustnice, czyli max obroty

Cytat
sprawdz czy gaznik jest dobrze zamocowany bo moze brac lewe powietrze...przy skladaniu ganika iglica z przepustnica trafila tam gdzie trzeba? bo jak pchales na "hama" to mogles nie trafic w ten otwor i masz caly czas otwarta przepustnice, czyli max obroty

nie no wszystko wsadzilem ok, poza tym, ja go chyba z 5 razy juz rozbieralem i zakladalem i ciagle to samo, ale ide jeszcze cos pogrzebie

pewno cso zalozylem nie tak, tylko co?

Jimmy napisał:

nie no wszystko wsadzilem ok, poza tym, ja go chyba z 5 razy juz rozbieralem i zakladalem i ciagle to samo, ale ide jeszcze cos pogrzebie

pewno cso zalozylem nie tak, tylko co?

hmm....no nie wiem co tam mozna zalozyc nie tak, hehe przepustnice odwrotnie;p

Jimmy napisał:

no wlasnie, co tam mozna zle zlozyc?????

dlatego niemam pojecia co to moze byc

no nic ale rozbieram jeszcze raz

mozęsz przepustnicą nie trawić w rowek i wepchac na hama to przepustnica nie bedzie wogole sie poruszacz albo wsadzic odwrotnie przepustnice, czyli tym wycieciem do gory:D hehe

nie no bez prrzesady, troche sie sprzetow juz mialo, i ze przepustnica trzeba trafic w rowek to ja wiem

ale juz ok, okazalo sie ze blaszka ktora trzyma to gowno to pociagania ssani9a byla krzywa i ssanie niedokonca zamykalo

Edytowane przez Jimmy