kiler Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) 24 minuty temu, grizzli napisał: Zakładam, że rozpatrujemy miotły, w których da radę założyć i to, i to. Bardzo wiele lat temu kiedy jeszcze posiadane przezemnie GPZ 500 było super motocyklem 😀potrzebowałem jakieś tam części więc poszedłem do salonu kawasaki Tam w czasie kiedy pracownik szukał czego konkretnie ja potrzebuje drugi z pracowników rozmawiał z pewnym gentelmanem w garniturze który chciał się przysiąść do nowej nindży (600 bo nigdy nie jeździł więc chce słabsze moto 😎 ) Ale bał się że ten motocykl przewróci się i go przygniecie więc poprosił pracownika żeby mu przytrzymał moto kiedy on będzie na nim siadał 😉 Później po rozmowie o cenie i możliwych dodatkach (tak siedziałem tam bez sensu i słuchałem jakie kwiaty trafiają do salonów moto ) pan garniturowiec zapytał czy można kupić do tego moto oryginalne gmole czy lepsze będą pady 😀 Mina sprzedawcy była bezcenna Edytowane 20 Stycznia 2020 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Jak mi kumpel powiedział, że do hayki zakłada gmole, to myślałem, że se jaja robi. Założył. 😀 Wszystko się da. A do gmoli przykręcił pady. Kumulacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 nie ma w tej kumulacji nic śmiesznego - sam stosowałem w f3 gmole zamiennie z crash-padami Grizzli - nie chodzi o grzeczność tylko o konkrety i nie chodzi tylko o zasadność/skuteczność/przewagę gmoli nad crash-padami (lub odwrotnie) w danym motocyklu ale również o to w jakich warunkach motocykl będzie użytkowany i gdzie zakładasz większe prawdopodobieństwo gleby a jeśli chodzi o gruzowanie ... to mam jednak doświadczenie 😉 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 9 godzin temu, konrad1f napisał: a jeśli chodzi o gruzowanie ... to mam jednak doświadczenie Ale z tego co pamiętam to Twoja torowa Africa 😎 nie miała żadnych padów gmoli itp A wystarczyło kilka razy kopnąć w odpowiednie miejsca i jeździła dalej . nawet młotka nie trzeba było 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 nie no chyba jej nie kopałem 😛 ale faktycznie to był dobrze skonstruowany motocykl Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 12 godzin temu, konrad1f napisał: Grizzli - nie chodzi o grzeczność tylko o konkrety Zgadza się. Ale argument "dachowanie moto" nie trafia mi do przekonania. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) nie piszę o totalnej (wielokrotnej) rolce ale oparciu się o zbiornik, kanapę itp. i w dalszym ciągu nie wiemy o jaki motocykl pyta zainteresowany 🙂 Edytowane 21 Stycznia 2020 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 bo co lepsze to zalezy od motocykla i jego przeznaczenia.. może kolega boi się o moto a chce sie wybrać R1 na tor 🙂 Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi