DrPlama Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 chce sobie zakupic kurtke. ktora firma robi lepsze kortki. dobra jakosc i zeby szwy szybko nie puscily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Tematów na ten temat było dużo. Wystarczy poszukać w Archiwum. Jeśli masz mniej pieniędzy i mniej wymagań jakościowych - to Retbike.Jeśli masz więcej pieniędzy i chcesz, żeby dłuże służyło i lepiej wyglądało - to Modeka. Ja mam Modekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Tematów na ten temat było dużo. Wystarczy poszukać w Archiwum. Jeśli masz mniej pieniędzy i mniej wymagań jakościowych - to Retbike.Jeśli masz więcej pieniędzy i chcesz, żeby dłuże służyło i lepiej wyglądało - to Modeka. Ja mam Modekę. Heloł, w każdym poprzednim temacie było to samo przeca... że Retbike raczej nie jest super (co potwierdzam - sprawdzone naocznie oraz "naskórnie") i jak się ma "niespełna-fundusze" to szkoda wydawać na najtańsze ciuchy. Przeciez Modeka ma jakieś tam dość tanie produkty niedużo droższe od Retbike a na pewno lepsze. Mam spodnie Retbike ( Retallround ) i kurtkę Modeki ( Melville ) - stąd porównanie. Modeka jak byk i tyle. Pozdr :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 a mi w modece (kurtka model roma) po 3 miesiącach rozsypał się zamek suwaka... podobno to cecha wspólna modeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 a mi w modece (kurtka model roma) po 3 miesiącach rozsypał się zamek suwaka... podobno to cecha wspólna modeki. Mi się nie rozsypał, nic się nie rozsypało. A już sporo przejeżdżone w niej.... także to nie jest cecha wspólna wszystkich kurtek Modeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ba Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ja w ostatni piątek miałem okazję przetestować modeke na asfalcie i powiem wam że to naprawde dobra kurtka i spodnie, zapewniają ochronę , chociaż nie wiem ile metrów jechałem na brzuchu, to ciuchy naprawdę spełniły swoje zadanie, ale teraz są do wyrzucenia.Śmigałem w kurtce i spodniach ROCKY ponad trzy sezony !! w sezonie codziennie i żaden zamek ani szew nie puścił, podpinka też zajebista, tylko trochę uciążliwy brak wentylacji w spodniach, ale w nowsze modele mają wentylacje.Teraz muszę zakupić nowy komplet i na pewno będzie to modeka.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi