pszczola35 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Szkoda Piotruś, że Twój osobisty żandarm nie wpadnie do nas :biggrin: Nie zjadłybyśmy jej. Być może kiedyś się spotkamy i bliżej poznamy. Już tym razem nie obiecuję, na ognisku nie będę.... Płakać jednakże nikt za mną nie będzie i ku chwale ojczyzny :biggrin: Bawcie się dobrze, na kąty zerkajcie :biggrin: Pozdróweczka, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Kurna, ja myślałem, że to dziś jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 trudno.... będziemy je rzucać za Ciebie :>swinia ;) och to ja wielkomyślnie wypije również za ciebie ;)nastepnia swinia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 o kurczę... kilka dni mnie na forum nie było, a tu juz tak zaspamowali :icon_razz: łobuzy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jeśli uda mi się to przybędę, ale na pewno będę na koncercie folkowym na plaży w okolicach zalewu zegrzyńskeigo. Zapraszam na oddzielny temat o tym spotkaniu. Wpisujcie się tam czy ktoś będzie :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 o kurczę... kilka dni mnie na forum nie było, a tu juz tak zaspamowali :) łobuzy :) Jak kota nie ma to myszy.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a zamowił ktos pogodę? bo jakaś taka niewiadomo jaka się zapowiada... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 wiecie... nie wiem czy powinienem to pisać... ale jak gadałem z Marcinem w sobotę to nie wiem czy żartował (ale był trzeźwy), ale wspominał że jak będzie zła pogoda to zaprosi najtwardszych i najjędrniejszych zawodników do siebie, z Tesco jeszcze bliżej niż na pole ogniskowe.tak więc przybywać bez względu na pogodę!!! najwyżej będziemy mieli wybory miss i misstera :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 a to całkowicie zmienia postac rzeczy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 najwyżej będziemy mieli wybory miss i misstera :smile:to ja poprosze o regulamin tych wyborow :)i jestem bardziej za wyborami miss :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 A Powitac cale towrzystwo juz z polskiej ziemi :D :flesje: To ja moge brac udzial w wyborach mistera :icon_mrgreen: wr0na - jestem za !!!! :evil: :flesje: bo jak na razie na Slasku leje a locum u Marcina jest OK Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ... bo jak na razie na Slasku leje a locum u Marcina jest OK mówisz jak byś u mnie był .... hmm muszę pogadać z żoną :notworthy: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 No nie no ................ w sensie ze blisko ........ no wiesz ................... eeeeeeeeeeeeeee .......... jakby tu powiedziec .................... zona jest Ok, ale .................... :notworthy: No tego, Panie .................... znaczy sie ze ................... cholera jasna, ale sie wpakowałem :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mam pytanie sprzedałem swoje kochanie na 2oo i teraz jestesm golas ale chyba dalej mogę z wami pić co ?????? he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 a flaszka będzie?:> nieee no żartuję.. lubimy Cię bezinteresownie... ale będzie... co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi