ekimm Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ale jednak gdy widzi się chłodnice pogiętą to wskazuje że coś się działo z tym motorkiem że oprócz chłodnicy może być coś jeszcze nie tak, wielu ludzi to odstrasza. Ja kupiłem moto z urwanym uchwytem chłodnicy, roztrzaskana lampą, pogiętym stelażem troszke pracy mnie kosztowało by doprowadzić to do porządku i się udało oprocz wymienionych rzeczy wszystko w nim było OK i jest. Ale nie musiało byc.... powiem tak przy sprzedaży uważam że trzeba o wysztkim mówić bo i tak wyjdzie. Wkurwiają mie ludzie którzy pisza że moto w idealnym stanie silnik ładnie pracuje, ładnie pali jak nówka puźniej przyjeżdza sie roi sie setkki kilometrów a okazuje sie ze to złomiak dwa razy w taką wyprawe sie udałem :/ i sie wku**wiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 fajnie ze uznales to za sprawna rzecz i nie napisales, ale powinienes bo moto to padaka i tyle, z pogieta chlodnica to juz nie wnikam cos ty z nim robilwyskoczyles na goscia bo nie kupil i dobrze zrobil bo by sie wpakowal w minez klejona chlodnica to mysle ze nikt by jezdzic nie chciali jeszcze super standodaj ze chlodnica klejona ale superowa ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 fajnie ze uznales to za sprawna rzecz i nie napisales, ale powinienes bo moto to padaka i tyle, z pogieta chlodnica to juz nie wnikam cos ty z nim robilwyskoczyles na goscia bo nie kupil i dobrze zrobil bo by sie wpakowal w minez klejona chlodnica to mysle ze nikt by jezdzic nie chciali jeszcze super standodaj ze chlodnica klejona ale superowa ...To sciemniacz i tyle,tak samo jak ten caly Wojt Kamikadze czy jakos tam.Dla nich moto po szlifie jest w 100% bezwypadkowe,klejone krzywe chlodnice idealne bo nie ciekna itd. :clap: Nic tylko podjechac i mordy oklepac za te sciemy :icon_question: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil R1 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Do Patryk7!!! człowieku z kad ty sie urwałeś!! kto ci w ogóle mówił ze tam jest stelaż tylny spawany bo wydech nie wchodził!! byłes zainteresowany kupnem a nie kupiłeś bo ci tatus nie pozwolił i taka prawda!! moto w zajebistym stanie jest bo ziomek jezdzi nim cały czas bez zadnego wkładu!!Nie jeżdziłeś nim nawet w sumie to sie zamknij i ludzi nie obrażaj!! a jak chcesz coś w idealnym stanie bez żadnych najmniejszych przetarć to tak jak mówiłem kup sobie Diversiona z kuframi i w trase!!! a i najlepiej kup sobie jeszcze koło i pier.....sie w czoło!!!!..!.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiGsxr Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 To sciemniacz i tyle,tak samo jak ten caly Wojt Kamikadze czy jakos tam.Dla nich moto po szlifie jest w 100% bezwypadkowe,klejone krzywe chlodnice idealne bo nie ciekna itd. ;) Nic tylko podjechac i mordy oklepac za te sciemy :) Zapraszam do Chełma zobaczymy jaki cwany jesteś......... :) gówno podskakuje, lepiej sie zamknij...CHCECIE MOTOR IDEALNY?!?!........WYP....... DO SALONU!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green_A6 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 To sciemniacz i tyle,tak samo jak ten caly Wojt Kamikadze czy jakos tam.Dla nich moto po szlifie jest w 100% bezwypadkowe,klejone krzywe chlodnice idealne bo nie ciekna itd. :) Nic tylko podjechac i mordy oklepac za te sciemy :) TY !!!!!!! odrazu po tobie widac ze masz frendzle przy kierownicy i kombojki do jazdy.chcesz mordy klepac ? zapraszam serdecznie !! przyjedz do chelma to bekniesz za te slowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Poziom inteligencji adekwatny do wypowiedzi... Koleś nie napisał że chłodnica klejona, wykryte zostało i ból bo się zaczyna motać. W dodatku nie wiem czy sam te konta natworzyłeś czy kolegów (równie bojowych) poprosiłeś, żeby zaczeli siać "postrach".Po mojemu jeżeli nie mówisz wszytskiego o moto to nie jesteś szczery i chcesz coś ukryć. Bo nie oszukujmy się nie zaręczysz mi że ta chłodnica wytrzyma daną ilość km (nie licząć jak ktoś by chciał na torze pośmigać)Więc przestań się tak podniecać i świrować. Najlepiej zakończ ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiGsxr Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 POPIERAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) Zapraszam do Chełma zobaczymy jaki cwany jesteś......... ;) gówno podskakuje, lepiej sie zamknij...CHCECIE MOTOR IDEALNY?!?!........WYP....... DO SALONU!!!!A wiesz ze zrobie sobie tam wycieczke??? Tylko nie zwoluj calej wsi buraku zeby Ci pomogli :cool: No i widze ze juz przestal byc w Twoich oczach idealny? :rolleyes: Co za debil..... EDIT: Juz widze ze kolegow zbiera :DNie no,debile do potegi.... Edytowane 5 Lipca 2007 przez Angel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 NIe tatuś nie pozwolił tylko to było gówno. Jakoś sobie kupiłem suzuki gsxr 600 w 100 razy lepszym stanie za mniejszą kasę. Rafi, a czemu zapraszasz do chełma Angela? Przecież jesteś tak mały że mu gówno zrobisz, nie ma co ukrywać, ledwo do ziemii dosięgasz jak siądziesz na moto. I nie wiem czy ten swój shit sprzedasz komuś z super klejoną chłodnicą. A "kamilku" pisać się naucz, ortografia się kłania <lol>Nie przejechałem się tym gównem bo mi nie pozwolił na ulicę więc o czym mowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ciekaw jest kto jest na forum taki honorowy i jak sprzedaje motor to mowi o jego wszystkich wadach ;) :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ciekaw jest kto jest na forum taki honorowy i jak sprzedaje motor to mowi o jego wszystkich wadach ;) :rolleyes:Ja :cool: I moje moto nigdy nie maja wad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 koles sprzedawal gowno z klejona chlodnica i wydawalo mu sie ze jest sprawna, sprzedaje towar z ukryta wada o ktorej nie informuje, nic tylko sprawe w sadzie i kopa w ryj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi