Skocz do zawartości

Uwaga na suzuki gsxr 600

patrykt7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Uwaga na to moto ;/

http://www.allegro.pl/item207362358_suzuki...er_stanie_.html

NIe polecam, byłem oglądać. Niby w super stanie. Właściciel mówi, że nigdy nie jeździł na kole a można znaleźć jego zdjęcia na bikepics.com

http://bikepics.com/pictures/405560/

http://bikepics.com/pictures/400807/

Pisze, że ma małe przytarcie a tak naprawdę jest to niezłe przytarcie, co najmniej do malowania :!: Spawany stelaż tylny bo podobno tłumik nie chciał się zmieścić :/ Połowa chłodnicy klejona o czym sprzedający nawet nie wspomina... Wydech niby sportowy wcale nie daje ładnego brzmienia... Autor pisze, że moto nie wymaga wkładu, a tak naprawdę trzeba kilka stówek, żeby spokojnie jeździć. Sama chłodnica sporo kosztuje, owiewki... Po prostu nie jechać nawet i nie kupować. Moto miało dzwona a nie szlifa... Chłodnica sama nie pękła

Pozdrawiam!

Edytowane przez patrykt7

Człowieku widziałeś kiedyś szlifiere która nie była na gumie.....super....przetarcie jest co fakt to zrobienia ale widać ze nie rzuca sie w oczy!!a co do gum to ci wspominałem ze nie waliłem wolnych gum od których sie silnik wali.....mówiłem ci o napędzaniu....widać jak mnie słuchałeś....fakt o chłodnicy nie mówiłem bo jest zrobiona i motor sie nie grzeje ni nic....nie wiem w czym ty widzisz problem...a fakt w tym ze 1/10 ceny chciałeś zejść....nie wiem czego pleciesz takie bzdury jak nie znasz przeszłości motoru ;/ mówiłem ci co sie z chłodnica stało i nie jest uszkodzona (niesprawna)!! dlatego nic o niej nie wspominałem....ciekawi mnie czemu piszesz takie bzdury jak byłeś zdecydowany kupnem tego motoru o czym świadczy twój sms którego mi wysłałeś po oględzinach motoru....

Edytowane przez RafiGsxr

Weź mi tu z ilorazem nie wyjeżdżaj bo po Twoim słownictwie i składni zdań widać jaki Ty masz... A tego moto to Ty nigdy nie sprzedaż za taką cenę... W niego trzeba sporo kasy włożyć żeby jeździć... Dobrze, że nie kupiłem, wybawiłbym Cię z kłopotu... I już nawet nie odpisuj bo nie na tym to polega... Ja wiem swoje Ty wiesz swoje i niech tak pozostanie...

Pół godziny czyszczenia przed wyjazdem - słowa Twojego kolegi... ;) :) :smile:

Edytowane przez patrykt7

lol ale ziom .......pomyśl....pytałem sie ciebie czym jeżdzisz...odpowiedziałeś ze enduro...a póżniej wyskakujesz mi ze jesteś pedantem buahahah PEDANT NA ENDURO!!! :icon_razz: rozbroiłeś mnie tym....i tą siateczką we wlotach powietrza....że co mówiłeś.że niby ptak do silnika wpadnie.......zastanów sie co mówisz bo to przestaje być śmieszne.....nie znasz budowy układu i pierdzielisz takie farmazony że szok!!! a to co mówił ten chłopak nie powinno cię interesować..uważam temat za zamknięty....a i do twojej świadomości ciągle jeżdze tym motorem i nic sie nie psuje.......więc nie pierdziel głupot...i na 100% był byś zadowolony....KONIEC TEMATU.....Mimo Co PozDro!!:icon_razz:

lol ale ziom .......pomyśl....pytałem sie ciebie czym jeżdzisz...odpowiedziałeś ze enduro...a póżniej wyskakujesz mi ze jesteś pedantem buahahah PEDANT NA ENDURO!!! :) rozbroiłeś mnie tym....i tą siateczką we wlotach powietrza....że co mówiłeś.że niby ptak do silnika wpadnie.......zastanów sie co mówisz bo to przestaje być śmieszne.....nie znasz budowy układu i pierdzielisz takie farmazony że szok!!!

siemka ale jak to się ma do tematu?? że go wyśmiałeś że się niezna i ze jest pedantem co to ma do tego tematu??po co ty to w ogóle piszesz to jest jego sprawa.Nielubie takich komentarzy ze ktoś jest pedantem. kupowałem swoj motocykl i tez koleś gadał że jestem pedantem-bo co doszukuje się wad?? chyba niekupuje się w ciemno.

Pozdrawiam

Edytowane przez barthezzz1

Człowieku on mi mówił że jest pedantem....sam mi to powiedział...nie rozumiem po co sie wtrącasz??

:) Tylko nadmieniłem że uważam że pedant nie kupywałby enduro!!! i tyle.....nie wiem o co ci chłopie chodzi.

Zresztą uważam że odbiegamy od tematu....Temat jestem skłonny uważać za zamknięty.

Edytowane przez RafiGsxr

Co za nonsensy... Sam dbam - nawet przesadnie - o swoje motocykle, w tym o wszystkie enduro, jakie miałem!!

No spoko ale lekko pogięta i sklejona chłodnica by ci przeszkadzała....lub brak zaślepek w ramie? odp bo jestem ciekaw :icon_biggrin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...