krissF Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 (edytowane) Witam szacowne grono Poszukuję instrukcji obsługi do Maraudera VZ800. Jeśli ktoś posiada taką w wersji elektronicznej, będę wdzięczny za przesłanie mi jej mailem, oto mój adres: [email protected] Mam natomiast serwisówkę w języku angielskim, zdjęcia są kiepskiej jakości, ale coś tam widać, jeśli ktoś potrzebuje chętnie ją udostepnię. Pozdrawiam Wysłałem Ci na priva.... ;) Pzdr :wink: Na pewno się pochwalę zdjęciami - no chyba, że nie będzie czym:) Tak jak napisałem wcześniej pokażę całkowite koszty tej inwestycji i jeśli tylko będziecie chcieli to po kosztach zrobię je dla Was. Zatem saxiu i piter - Wy też zacznijcie dumać nad wzorem:) ;) W razie braku natchnienia moge przesłac fotki moich.. jestem z nich zadowolony :bigrazz: Edytowane 4 Lutego 2009 przez krissF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek40b Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 witam wszystkich, wczoraj zostałem szczęśliwym posiadaczem maraudera vz 800, 98r. Motor ma tylko gmole, nic wiecej. Ale to nic, powolutku bede go ubieral. No i strasznie jestem zadowolony. Jestem z lubelskiego . Jesli ma ktos moze jakas instrukcje itp to bede bardzo wdzieczny za udostepnienie. Moj mail [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek40b Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 po prostu trzeba zaglądać co jakiś czas jak w każdym pojeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 witam wszystkich, wczoraj zostałem szczęśliwym posiadaczem maraudera vz 800, 98r. Motor ma tylko gmole, nic wiecej. Ale to nic, powolutku bede go ubieral. No i strasznie jestem zadowolony. Jestem z lubelskiego . Jesli ma ktos moze jakas instrukcje itp to bede bardzo wdzieczny za udostepnienie. Moj mail [email protected] Pozdrawiam Witamy kolejnego Marudowicza na forum :flesje: do zobaczenia w trasie :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekx Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Dziękuję krissF za instrukcję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avo Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 witam wszystkich, wczoraj zostałem szczęśliwym posiadaczem maraudera vz 800, 98r. Motor ma tylko gmole, nic wiecej. Ale to nic, powolutku bede go ubieral. No i strasznie jestem zadowolony. Jestem z lubelskiego . Jesli ma ktos moze jakas instrukcje itp to bede bardzo wdzieczny za udostepnienie. Moj mail [email protected] Pozdrawiam Witam kolejnego posiadacza Marudy. Instrukcję wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szary_wilczur Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ja w sprawie tej instrukcji po polsku. jak mozna jeszcze prosić na adres [email protected] niedlugo bede sprezynki sprzega zmienial i chcialem zobaczyc polska wersje bo mam tylko eng... pozdrawiam i witam nowe maszyny i ich jeźdzców, w stajni tego forum;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Instrukcja a serwisówka to dwie różne pozycje.Nie ma serwisówek po polsku.A w instrukcji nie ma opisu wymiany sprzęgła. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek40b Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 dziekuje wszystkim za instrukcje. jestem pod wrażeniem , że tak duzo osób mi przyslalo instrukcje. jeszcze raz dziekuje. Jak by co to sluze pomoca ja w sprawie tej instrukcji po polsku. jak mozna jeszcze prosić na adres [email protected] niedlugo bede sprezynki sprzega zmienial i chcialem zobaczyc polska wersje bo mam tylko eng... pozdrawiam i witam nowe maszyny i ich jeźdzców, w stajni tego forum;) instrukcje wyslalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor 1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Koledzy czy ja też mógł bym prosić o instrukcję po polsku, moja uleciała w siną dal przy formacie. Mój mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DNW123 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 nadeszła wiekopomna chwila na przygotowanie sprzętu do nowego sezonu. Postanowiłem zmienic tylni laczek oraz wymienić napęd. W związku z tym pytanie jakie macie tylne oponki i jakie są wasze opinie??? (trwałość / prowadzenie) Znalazłem w internecie parę chińskich wynalazków typu Kenda, Innova , Cheng Shin ale raczej nie zaryzykuję. ma ktoś doświadczenia z oponami AVON - na amerykańskich forach są chwalone i cena doś przystępna Cytuj motory na tory ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 życzę udanej lektury. w tym samym dziale znajdziesz również informacje o proponowanych zestawach napędowych... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek40b Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ja mam dunlopy ale nie wiem jak sie sprawują bo jeszcze na nich nie śmigalem Koledzy czy ja też mógł bym prosić o instrukcję po polsku, moja uleciała w siną dal przy formacie. Mój mail [email protected] wyslalem Ci instrukcje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saxiu1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Gdyby któryś z kolegów potrzebował instrukcji w j. pol, to mam i również mogę przesłać na pocztę. Mam też serwisówkę po ang. ale ją tylko pocztą polską na cd, bo duża nawet po zipie, a i jakość zdjęć mierna, ale gdyby co kontakt: [email protected] A tak w ogóle to ilekroć wchodzę na forum, to jestem sam, a na drugi dzień już o dwie strony więcej postów! Kiedy to się dzieje? :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek40b Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 ano tak to bywa ze zadko kiedy jest wiecej osob, tez nigdy nikogo nie widzialem. W sumie jestem swiezak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi