rafal_turek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) witam mam pytanie czy gazniki od hondy cb 400 n bedą sie sprawowałoy w hondzie cb 250 n kupie gazniki do hondy cb 250 n lub cb 400 n Edytowane 25 Czerwca 2007 przez rafal_turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek251 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 mi sie wydaje ze powinny bez problemu pasowac tyle ze w250 na pewno beda inne dysze niz w 400, a tak wogole to po co kupowac cale gazniki, co ci nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 z tego co pisze w serwisowce to gazniki cb250n maja srednice gardzieli 28mm a do 400n juz 32 mm. Te do 250-tki sa oznaczone jako VB30A a do 400 VB31A. ps. rafal co z ta serwisowka? miales sie odezwac na tlenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) serwisówke juz ściągłem ale tam nie ma rozmiaru dysz jak bys mógł to podeslij na gg mój numer gg to 588193 bo tlena nie mam.Z góry dziękuje SILNIK NIE WKRECA SIE NA OBROTY , ODPALA NORMALNIE I GDY SIE ROZGRZEJE TO STRZELA W GAZNIKI I WIDAĆ OGIEŃ .I JESZCZE CZY MEMBRANY POWINNY SIE UNOSIĆ WYSOKO CZY TYLKO MAJA DRŻEĆ MINIMALNIE Edytowane 26 Czerwca 2007 przez rafal_turek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 za malo wachy w miszance!! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_turek Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 a czy może byc to wina dysz prawidlowa powinna mieć rozmiar 105 a jest wkrecona 107,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morador Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 serwisówke juz ściągłem ale tam nie ma rozmiaru dysz jak bys mógł to podeslij na gg mój numer gg to 588193 bo tlena nie mam.Z góry dziękujeSILNIK NIE WKRECA SIE NA OBROTY , ODPALA NORMALNIE I GDY SIE ROZGRZEJE TO STRZELA W GAZNIKI I WIDAĆ OGIEŃ .I JESZCZE CZY MEMBRANY POWINNY SIE UNOSIĆ WYSOKO CZY TYLKO MAJA DRŻEĆ MINIMALNIE przykro mi ale nie znam rozmiarow dysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi