ziomek91 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ile taka przyjemnosc kosztuje?:>i co trzeba miec?najważniejszy to oczywiście motocykl :)później kask, buty zdałby się jeszcze jakiś buzer :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Zdecydowanie stawiam na buty bez tego nie należało by wsiadać ( no nie w sensie "na boso") Wystarczy chociażby zauważyć jak blisko są gorące elementy .... Orzeszek na głowę jakiś tam , normalne, buzer, hmm, jak ktoś dopiero uczy się jeździć to nie koniecznie, ale to zależy od 'temperamentu" :) Ważne tez są odpowiednie rękawiczki, takie cieńsze, bo tutaj więcej się "macha" klamkami a z grubymi paluchami trochę ciężko i dłonie bolą..... Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 najważniejszy to oczywiście motocykl :)później kask, buty zdałby się jeszcze jakiś buzer :) Żeby sobie popróbować nie trzeb amieć nic , motocykle tam są ochraniacze również, także można śmiało jechać na miejsce ( po uprzednim umowieniu się ) i sobie pośmigać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 rzeczywiście jazda na motocyklu typu cross czy enduro to niesamowita radocha, parę razy miałam okazję spróbować unorać sie w błocie :banghead: ale jedna trudność dla kobiet mojego wzrostu to właśnie wysokość tych sprzetów, ja często przy zatrzymywaniu zaliczałam ładna glebkę bo nie sięgałam nogami do ziemi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Pierwsze uno: zazdroszcze Wam że macie u siebie taką możliwość. W moim zadupiastym Płocku niczego motocyklowego nie ma ( prócz 2 salonów/warsztatów ), a z wieeelką chęcią bym spróbował się śmignać po takim torze.Drugie uno: ile kosztuje taka rozrywka ? Bo może bym brata wyciągnał :bigrazz: Pzdr i gratuluje zapału ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an_o Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witaj, gratuluje i zazdroszczę.Poradź mi, bo zaczęłam przygodę z motocyklami od tego sezonu i nabyłam gs 500e ale po wstępnej nauce na nim dochodzę do wniosku, że jest za ciężki. jak Ty się uczyłaś lub uczysz jeździć? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością. Anita :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) ;) Podziwiam was babeczki-jesteście świetne :bigrazz: Ja jak jakąs spotkam na torze lub w lesie:)-zawsze chętnie pomoge ,trzeba wspierac kobieti i im pomagac :icon_razz: :P Edytowane 27 Czerwca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Witaj, gratuluje i zazdroszczę.Poradź mi, bo zaczęłam przygodę z motocyklami od tego sezonu i nabyłam gs 500e ale po wstępnej nauce na nim dochodzę do wniosku, że jest za ciężki. jak Ty się uczyłaś lub uczysz jeździć? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością. Anita :icon_mrgreen:Witam Powiem Ci że GS-ik to mój pierwszy zakup i jestem bardzo zadowolona, co do ciężaru nie mam z tym żadnych porblemów wydaje mi się że jeśli wypracujesz sobie technike jazdy to ciężar nie będzie miał wiekszego znaczenia, ważne jest żeby mogła postawić płasko stopki kiedy na nim siedzisz reszta sama przyjdzie, powiem Ci że ja jestem bardzo zadowolona ( a nie jestem silną kobietką waże 50kg i mam 172cm wzrostu) i zakup uważam za bardzo udany , to na prawdę świetny motocykl do nauki......myślę że przekonasz sie do niego tylko ważna rada jeżdzić jeżdzic i jeszcze raz jeżdzic , a przy manewrach parkingowych no coż może troszke kondycje fizyczną poprawic:-) :D Witaj, gratuluje i zazdroszczę.Poradź mi, bo zaczęłam przygodę z motocyklami od tego sezonu i nabyłam gs 500e ale po wstępnej nauce na nim dochodzę do wniosku, że jest za ciężki. jak Ty się uczyłaś lub uczysz jeździć? Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością. Anita :buttrock: A swoją drogą An_o widze że jesteś z Warszawy może jakiś wypad na GS-ikach w ramach ćwiczeń uskutecznimy wymienimy się doświadczeniami ,byłoby mi bardzo miło:-) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez izula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nooooo...mnie od jakiegos czasu korci, zeby sie chociaz przejechac jakims crossem, albo enduro...najpierw po zwykle polnej drodze - prostej :) i sie zobaczy czy przypadnie do gustu :D Poki co zawsze sie boje faktu, iz nie dosiegam do ziemi. Bozia niestety nie obdarzyla mnie dlugimi nozkami, hahahah. Ale nadejdzie ten dzien, kiedy wszelkie obawy znikna, wsiade na taka maszynke i sie przejade :) Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) Hejka Beti ! Fajna ta Twoja Shadow'ka :) Nie wiem, czy już siedziałaś na jakimś terenowym motocyklu, ale one zazwyczaj trochę idą w dół pod ciężarem kierowcy, więc nie pękaj, spróbuj, na pewno będzie dobrze !!! :wink: P.S. Łał , mamy swój babski temat na forum... :wink: Edytowane 28 Czerwca 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Hejka Beti ! Fajna ta Twoja Shadow'ka :) Nie wiem, czy już siedziałaś na jakimś terenowym motocyklu, ale one zazwyczaj trochę idą w dół pod ciężarem kierowcy, więc nie pękaj, spróbuj, na pewno będzie dobrze !!! :wink: P.S. Łał , mamy swój babski temat na forum... :wink: HAHA faktycznie, babski temat o enduro niezle! Jestem z nas dumna:-) ....wiecej takich temacików babskich poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Fajna ta Twoja Shadow'ka :P Dziekuje :icon_eek: :) Mi tez sie podoba, hehe ;) Nie wiem, czy już siedziałaś na jakimś terenowym motocyklu, ale one zazwyczaj trochę idą w dół pod ciężarem kierowcy Siedzialam, doslownie siedzialam z nogami w powietrzu. Kolega ma KLX 650, wiec jak na niego wgramolilam sie, to kolega ladnie trzymal motocykl, a ja sobie nozkami machalam na wysokosci podnozek. Swietnie, poprostu swietnie i za nic w swiecie nie chial isc w dol :( Ale co tam: DO ODWAŻNYCH ŚWIAT NALEŻY :P :flesje: Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Kolega ma KLX 650, wiec jak na niego wgramolilam sie, to kolega ladnie trzymal motocykl, a ja sobie nozkami machalam na wysokosci podnozek. Oj, Houston mamy problem ! To ile masz wzrostu, że tak zapytam nieśmiało? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Oriana masz 100% racji,jesli ktos chce wjechac w teren to musi miec buciki crossowe. Ja bez nich sie nie swojo czuje na drogach szutrowych :icon_razz: Wiadomo jadac do miasta na zakupy ich nie urzywam bo to nie wygodne i nie sa potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Cóż, wiele osób tego nie docenia.Ile razy można spotkać idiotów na terenówce w trampkach :buttrock: Już nie chodzi o uderzenie w piszczel czy zwichnięcie, ale choćby zwykłe oparzenie ... :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi