nowy011 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Allooo Na część 1 , nie udało mi się dojechać ..ale dostałem zaproszenie na PW ( dziekuje) To może qr..a uda mi się dojechać na częśc druga?jak dostane przepustkę na przynajmniej godzne hahaha przyjade . zjem wszystko i wypije , potem wsiade i zaoram wam ognisko :biggrin: tylko pytanie jak dojechać? jakies konkretne miejsce bo ja to z BIELAN jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 AlloooNa część 1 , nie udało mi się dojechać ..ale dostałem zaproszenie na PW ( dziekuje)To może qr..a uda mi się dojechać na częśc druga?jak dostane przepustkę na przynajmniej godzne hahahaprzyjade . zjem wszystko i wypije , potem wsiade i zaoram wam ognisko :icon_biggrin: tylko pytanie jak dojechać? jakies konkretne miejsce bo ja to z BIELAN jestem Hehe... Nowy spotkanko jest pod Tesco o 19.00 a samo miejsce ogniska jest oddaloneo nastepne 10min marszu. Zatem wbijaj sie spokojnie...A Nowej wytlumacz, ze to spotkanie spokojne, przy ognisku... takie biesiadne :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) O ile codzienność czymś mnie nie zaskoczy, to na trochę wpadnę. Co prawda, wolnym czasem dysponować będę dopiero po 18.00.Przy mojej znajomości topografii stolicy i wiecznej jeździe na orientację to nie wiem, czy do 19.00 uda mi się przejechać ją w poprzek... więc.., tak kontrolnie..., zapakuję drewno do bagażnika. I nie mówić mi potem, że nie zbierałam... :icon_biggrin: Poproszę tylko o nr tel. do kogoś z Was na PW, bo nie wiem, czy do tego lasu po węchu trafię. :smile: No chyba, że ziści się cud i pod Tesco dotrę na czas. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez mycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Aloha Wszystkim ! też będę i to z zakupami na .... rowerze. Pa,pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Aloha Wszystkim !też będę i to z zakupami na .... rowerze.Pa,pa,Beata No masz wrecz koniecznie!!Widze, ze nie mozesz sie rozstac z 2 kolkami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 dla tych co potrzebuja mapki...http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...4&t=h&z=18&om=1mapa wycentrowana na Tesco na kabatach.tuz kolo skrzyzowania widzicie wyjscia z metra KABATY. spotykamy sie pod tesco.o 19:15 idziemy w kierunku SE piaszczysta droga zaczynajaca sie na zajedni autbusowej pod Tesco.idziemy wzdluz muru zajezdni metra i po 10 minutach dchodzimy do konca muru gdzie mamy soje miejsce biwakowe:wycentrowana mapa:http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...8,0.005804&z=18 pozdawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A jednak znalazł się jeden rozwrzeszczany chłop :clap: Michałku, czasami kobitki chcą się same spotkać, pogadać o tym i owym. Tutaj organizowane jest spotkanie integracyjno-koedukacyjne, a tam bedzie istny Sabat, a więc wstęp szanownym panom wzbroniony :bigrazz: Oczywiście będą same PIEKNE KOBIETY :biggrin: uhu, wiem juz co mam ze sobą przywieźć ognisko i to najważniejsze. Przepustkę dostanę, a jakże :banghead: papatki, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Źle się dzieje w sobotę mam egzamin, ale z drugiej strony po zeszłym ognisku też miałem warto dodać że ten sam przedmiot czyli powtórka z rozrywki tylko mam nadzieje że tym razem zalicze, będzie trzeba się kontrolować a tego nie lubie. Do zobaczenia o 19 01 pod Tesco. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Michałku, czasami kobitki chcą się same spotkać, pogadać o tym i owym. Tutaj organizowane jest spotkanie integracyjno-koedukacyjne, a tam bedzie istny SabatOdrazu VooDoo... a Majkel bedzie kogutem ofiarnym :buttrock: uhu, wiem juz co mam ze sobą przywieźć ognisko i to najważniejsze.Co takiego? :biggrin: Źle się dzieje w sobotę mam egzamin, ale z drugiej strony po zeszłym ognisku też miałem warto dodać że ten sam przedmiot czyli powtórka z rozrywki tylko mam nadzieje że tym razem zalicze, będzie trzeba się kontrolować a tego nie lubie. Do zobaczenia o 19 01 pod Tesco.Spoko... ja w sobote o 6.00 musze byc na lotnisku bo mam odprawe do Londynu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A Nowej wytlumacz, ze to spotkanie spokojne, przy ognisku... takie biesiadne :biggrin: Nie da rady..... zna mnie i wie ,że lepiej jak podjade auto co bym nie pił.. jeszcze pomyśle może uda mi sie podjechać w kpl. z Nowiutka i Nowa ( psem :buttrock: ) te ognisko to w szczerym polu ? czy jest jakieś miejsce dla ciężarnej co by mogł aPupe posadzić na czyms? Aloha Wszystkim ! też będę i to z zakupami na .... rowerze. Pa,pa,Beata No Beti........ ale wiesz ,że pić nie możesz nawet nna tych 2oo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Tiaa, z tym rowerem to faktycznie trudny pomysł. Sama myśl o powrotnym pedałowaniu już mnie okrutnie zmęczyła. Dam se spokój. A dla Nowiutkiej zrąbiemy drzewo, aby mogła wygodnie spocząć. Do zobaczenia,Pa,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Nie da rady..... zna mnie i wie ,że lepiej jak podjade auto co bym nie pił..Autko mozna pozostawic w tamtej okolicy :cool: jeszcze pomyśle może uda mi sie podjechać w kpl. z Nowiutka i Nowa ( psem :crossy: )No prosze bedzie rodzinny komplet :) te ognisko to w szczerym polu ? czy jest jakieś miejsce dla ciężarnej co by mogł aPupe posadzić na czyms?Jakies miejsce na 4 litery dla malzonki sie znajdzie ;)Ognisko jest na malym polu pomiedzy drzewami a murem stacji postojowej metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 No i wsjo jasne .. czyli wiemy co może być bo wcześniej tam nei bywałem .... Myślałem ,że jest tak jak na Młocinach gdzie jest miejsce wytyczone na ognisko i zadoaszone takie ławy z stołami..... oki ... Jak bedzie dobrze z Nowiutka to wpadamy.... ale kiela której godziny ? sam nie wiem .. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) a ja pokaże klasę, i przyjadę w kombi dainese...KAŻDY będzie MUSIAŁ mi zazdrościć :] Ok? :icon_mrgreen: Edytowane 28 Czerwca 2007 przez EnduroMax Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ok, ok.... a potem ja wyciagne winko, otwieracz i dopiero sie pokaz zazdrosci zacznie... pogodzi nas listek wyciagajac flaszke. do zobaczenia w piatek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi