Belgu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 OGNISKO!!!!proszę nie brać motocykli.. listek ma flaszki!Oj... pisal ,ze jedna flaszka... a jak ich bedzie wiecej to nie wyjdziemy z tego zywi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Pisałem że 1 napewno będzie a jak da rade to przyniose więcej magicznego napoju he he he.Mam jedną więc minimum spełniłem czeka na ognisko.he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 wszystko pięknie, a ja jak zwykle najmłodszy...:icon_mrgreen: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 [...]tym razem wezmę na Was bacik, [...] Cholercia !!! :flesje: Aska z bacikiem !!! Taka okazyja mnie przejdzie kolo ........... tylka :icon_mrgreen: To Ty Asiu lubisz takie sado-macho ??? :crossy: i to jeszcze w grupie !!! :smile: A taka niepozorna z Ciebie dziewczynka .............. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 normalnie nie mogę się doczekać.Majkel.. obiecuję że Marcin SF będzie robił foty :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 A Ty, jak zwykle, bedziesz ciezko drewno nosil :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 widzielismy sie raz... a jak juz mnie zna?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Bo ty jestes latwo wpadajacy w oko :banghead: Jedno spojrzenie i juz wiadomo kto zacz :) :clap: Zawsze podasz pomocna dlon :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 aha-jeszcze jedno. tym razem WYRUSZAMY SPOD TESCO NAJDALEJ O 19.30, bo znowu czekać prawie godzinę :banghead: to mi się nie chce, a i tak pewnie znowu każdy przyjdzie w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Asiu.. inaczej. Panie i Panowie...zbiorka jest o 19.00. liczymy ze WSZYSCY beda mieli zakupy ZROBIONE!wyruszamy spod tesco o 19.15.. PS. jesli liczycie ze w 15 minut zrobicie w piatek wieczor zakupy w 15 minut to sie mylicie. zimnego piwa nie bedzie, a kolejka bedzie na 30 min. slowem.. zalatwcie to WCZESNIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 heh, Słowo się rzekło , kobyłka u płota :cool: Wdepnę na ognicho i jeśli można, to przywlokę ze sobą 1 sztukę lub też 2 motopasjonatów. Belguś, a co chcesz za prezencik , starszy Panie? :biggrin: Michałku, A Ty nie napinaj swoich muskułów i tak przebrzydle się nie sliń, tylko pakuj kuper z rodzinką w locik i fruń do W-wy. Może coś jeszcze z tego ogniska zostanie do początku lipca :icon_mrgreen: Aha, chyba przyjadę autkiem w celu szybkiego przemieszczania się po W-wie. Zdziebuchno mam daleko. Pzdr, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 to i ja jako adept-motonita sie pojawię :buttrock: , ale na 4oo jeszcze :icon_twisted: Jakby co to miejsca w katamaranie dostatek, moge pozbierac towarzystwo po drodze na kabaty :flesje: abu Cytuj wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ludziska.... nie po to odstawiamy motory wybierajac sie na ognisko abyscieteraz puszkami przyjezdzali !Odstawcie wszelkie pojazdy, ktore wymagaja kierowania po trzezwemu !Jest metro, ktore dojezdza na Kabaty... to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Asiu, jeśli za tydzień będziesz dysponować czasem, to zastanów się nad spotkankiem typowo babskim motocyklowym:icon_biggrin: Zeby chłopy tu obecne nie krzyczały, że bez nich...to prześlę Ci linka na PW pod koniec tygodnia :lalag: pozdróweczka, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Jesli to babskie spotkanie wypadnie tydzien po planowanym ognisku .................... Ja bede :banghead: I zadne tam umawianie sie na PW nie pomoze !!!!! :banghead: A ja planuje przyjechac do Polski samochodem, wiec ............ wyzej dupy nie podskocze :banghead: i bede dopiero po 9 lipca :) I jak mam sie nie slinic skoro namiastke zaje**** stej imprezki juz mialem a teraz jeszcze: Belgu ma imieniny a Listek wiecej flaszek zalatwi !!!! Kurna Olek !!!! :banghead: :crossy: :banghead: I te piekne kobiety .................. :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi