ronon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 tak na wstepie- niewiedzialem gdzie taki temat zalozyc wiec jesli komus nie pasuje to moze przeniesc :icon_mrgreen: wiec tak, kiedys wpadl mi silnik z FJ 1100 i od razu byl pomysl cos trzeba z tego uszyc, wiec tona papieru i rysowania bo w glowie byl pomysl ale ze facet jest wzrokowcem wiec cza bylo zobaczyc jak to powinno wygladac.no i powstala tona rys. czesci do wykonaniapotem rama pare razy zmieniana, w miare jak dostawalem czesci z toczenia i frezowania moto nabieralo wygladu.od bazaru do bazaru i coraz bardziej bylo widac konieci przyszla pora na opakowanie, wiekszosc to laminaty, blotniki, nosek, no i skorupa pod siedzenie polaczona ze zbiornikiem i przyszedl moment malowania i nagle zdalem sobie sprawe ze moto jest gotowe :icon_mrgreen: pierwsze jazdy- srodek ciezkosci bardzo nisko wiec nie bylo mowy zeby przodek podniesc wiec mozna bylo dac z buta przy starcie no i z butow wyrywaloteraz gdzies w holandi jezdzi a ja mysle o czyms nowym tylko piec jakis znalesc ale taki 2000 cm tu sa foty FJ-ta: http://picasaweb.google.pl/sowietboxer/Fj1100MyDrag jest tam tez jedna fota modelu draga na GS-ie powstal on niechcacy przy piwie hehe to tyle pozdr.ronon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No no, całkiem w cipke, ładny drag :icon_mrgreen: Gratuluje. Sprzedałeś takiego fajnego motora? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 heh ciagle dazenie do idealu :) to jeszcze nie bylo to teraz mysle o jakims v6 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Słowa uznania za maszyny. Super są. Rzadko trafiają się fajne dragi a ten je OK> Kiedys na allegro widziałem draga na silniku chyba GSXR czy innego przecinaka i byl naprawdę piekny - rama pozawijana jak w V-Rod, wszystko pieknie spasowane, wszystko współgrało ze soba i był cudowny.Wygladał jakby to była maszyna jakiegoś duzego producenta motocykli a nie samoróbka. Jak znajdę foty na CD to podrzucę. Pozdro. PS. Ja tez mam ciągoty do samoróbek ale jak jeszcze byłem w PL to nei było kasy na nic dużego więc robiłem sama z Jawy 350TS - wiem ze brzmi żałośnie ale moto było super. Rama tylko z tyłu była przeroniona tak żeby wszedł głeboki błotnik typu Fat Boy i 16" koło, kierownica była od starej CZ Cross tylko wyciąłem poprzeczkę (cos jakby butterfly ale nie max szeroki), szczególną uwagę zwracałem na to aby wszystko wsółgrało ze sobą, całość wylądała cos jakby ten chiński Junak (?!) 250 . Wiem że jak wróce do PL to zaczne tworzyć , tu w UK nie mam możliwości z powodu braku garażu ale chcoiaż dostęp do częsci jest bo blisko mam do najwiekszego szrotu motocykli w Londynie (ok.100 maszyn-dawców) . Tak czy inaczej narazie inwestuję w garaż w PL i jak wróce to będę miał warunki żeby ruszyć z produkcją SAMów. Pozdro. Edytowane 23 Czerwca 2007 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 no wlasnie bo najwazniejszy jest piecjak bym trafil jakas skasowana fj-te to jeszcze bym cos na niej zrobil, kolejne wyzwanie hehe idzie zima a garaz pusty heh musze cos wymyslic bo mnie pokreci hehenarazie mysle o przyczepce na moto czasem potrzebna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No, no czyli nie jestem sam. mam draga z koszem. Silniczek jest od fj 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 No, no czyli nie jestem sam. mam draga z koszem. Silniczek jest od fj 1200 a to ciekawa koncepcja zapodaj foty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Faaaaaaajny a poza tym to unikat. :icon_mrgreen: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Fajny klimat :icon_question: :banghead: ;) Mi się widzi przeróbka mojej Fj ale raczej w kierunku CZARNY MATTylko czasowo się to strasznie wydłuża echJak ktoś ma jakieś foty to dawajcie tutaj Miło popatrzeć na przeróbkiJakiekolwiek te brzydkie też mają swój urok Edytowane 23 Czerwca 2007 przez henio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a to ciekawa koncepcja zapodaj foty A prosze bardzo : http://motocyklistazachodniopomorski.pl/ne...hp?readmore=214 Mi się widzi przeróbka mojej Fj ale raczej w kierunku CZARNY MAT Widziałem fj przerobioną na ''coś'' na pograniczu streetfightera a rat bike'a heheh dość ciekawie wyglądała :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 jak już pisałem, chylę czoła.sliczna robota... ja niestety mam talen manualny tylko do wirtualnych bytów :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 A prosze bardzo : nie widać nic, chyba że trzeba sie zarejestrowac niejpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 nie widać nic, chyba że trzeba sie zarejestrowac niejpierw trzeba było stronę nieco ''przewinąć'' w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronon Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no mi sie wlacza strona glowna i gdzie teraz szukac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) stary wybacz, że się narzucam ale nie widze nic ... poza cyckami Marzeny Cieślik no wlasnie bo najwazniejszy jest piecjak bym trafil jakas skasowana fj-te to jeszcze bym cos na niej zrobil, kolejne wyzwanie hehe idzie zima a garaz pusty heh musze cos wymyslic bo mnie pokreci hehenarazie mysle o przyczepce na moto czasem potrzebna jest. co powiesz o tej http://www.allegro.pl/item209634548_yamaha_fj_1200.html Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Joe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi