Browar Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zbyhu wczoraj pisał smutasa ze powrót za 4 tygodnie ..... więc jeszcze nam przyjdzie sporo potrenować przed Jego powrotem :clap: :) :biggrin: co by Go godnie przywitać ... conajmiej tak jak go pożegnaliśmy :biggrin: :lalag: :flesje: Trzym się Zbyhu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Czolem! Browar - dostalem od Ciebie cale trzy smutasy :lalag:. Raz z Czech, jak byles nawalony, raz o tej Policji i trzeciego nie pamietam :lapad:. Co do wyjazdu zarobkowego...Pracowalem w Polsce na duzo gorszej harowie przez taki sam okres i zarobilem 3tys.zl. Na czarno. Tu zarobie 6 (szesc!) razy tyle i na legalu. Jeszcze podatek odzyskam...Gdybym nie wyjezdzal za granice, dalej wozilbym sie GSem rozjechanym przez walec w przeszlosci i nie mial grosza na paliwo. A tak mam TDM '01, samochod i woze sie troche po Europie. Mnie tam to pasi :crossy:. Dzis mam okazje znowu na neta wpasc, bo mam przed soba dwie nocki pracy :notworthy:. Dzis od 18, czyli Waszej 19 uderzam w proszkowe malowanie :crossy:. W ostatni poniedzialek powozilem sie troche po Walii. Nakulalem 500km, natrzaskalem fotek i gra orkiestra :lapad:. Teraz juz do wyjazdu powrotnego tylko praca... Moto mnie troche martwii, bo lancuszek rozrzadu napierdziela mi jak cholera, a do tego od czasu do czasu podczas jazdy dochodza mych uszu przerazliwe dzwieki. Cos jak ruchany chomik :lalag:. Moze sie jakies lozysko w kole zatarlo - nie wiem... Ale poza tym kilometry leca i moto nie protestuje, choc ma tu naprawde ciezkie zycie. O, juz chcialbym wracac do Polandu i zobaczyc Wasze mordy :notworthy:. Juz niedlugo! 3mta sie!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A było cebulę sprzedawać? :banghead: Nie miałbyś chomików w silniku.... :biggrin: Ale takiej Walii to ci zazdroszczę. Ale nic. Ja jutro lecę do chaty!!!. Powodzenia! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Noo Zbyhu ja już też wyczekuję Twojej mordki :icon_rolleyes: wracaj bezpiecznie do Chaty !! Powodzenia i Trzym się !! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Czolem! Noo, to juz jutro o 5 rano startuje do domu!Zapinamy autobana i lecimy ile fabryka :icon_biggrin:. Wiec kolo czwartku juz powinienem kisic ogora w Polsce :crossy:. Ale bedzie jazdaaa!3mac kciuki za dobry leder i bezawaryjnosc motorkow ;). Do zobaczyska paly!! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Już wracasz:( zaś będziesz mi chciał dziewczyne wyrwać :icon_twisted: hehe Pogody życzę i żeby ci oleju nie brakło! PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Bezpiecznego zapierd ..... :biggrin: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Noo Zbyhu ja już też wyczekuję Twojej mordki :) wracaj bezpiecznie do Chaty !! Powodzenia i Trzym się !! :D pozdrow odemnie dover i cala droge powrotne :D no to palo saska juz masz 2h w drodze ;) a co ty chcesz tak dlugo jechac , ja ta traske walnolem dokladnie w 24h z 2h spaniem pod wroclawiem na autobanie:) pewnie jeszcza we francji chcesz sie zalapac na francuzki....e ciastko :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No to Zbyhu do nas wraca ... oby szybko i bezpiecznie :icon_evil: ... może nawet na Borki da się namówić :D POZDRO !! no i chyba koniec tematu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No to Zbyhu do nas wraca ... oby szybko i bezpiecznie :clap: ... może nawet na Borki da się namówić :clap: POZDRO !! no i chyba koniec tematu :clap: Jak przyjedzie dam mu sie przejechac na sevence-to go napewno zmotywuje :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czolem! No i jestem od 16:45 w domu ;).Wczoraj rajza od 5 rano czasu GB, czyli 6 tutejszego. O 13:15 zainstalowalismy sie na promie i od 15:00 napieralismy ile fabryka do Polandu. Ok. 19:00 zlapalem gume w Holandii, o czym dowiedzialem sie przy ok. 150km/h na prawym winklu jak wpadlem w shime. Bylo very bad ale ostatecznie nie zalogowalem sie w bariere oddzielajaca pasy i bezpiecznie zaczalem kisic ogora na poboczu. Ok. 21:00 zalatala mi oponke gumowym sznurem pomoc drogowa, wiec o 21:30 dzida dalej. Napieralismy do 3:00 rano i po ok. 1250km walnelismy sie o 4:00 w namiocie w lesie w Niemczech spac.Pobudka o 7:30 dzisiaj i po 8:00 lycha dalej. 130-140km/h. I tak jakos ok. 16:00 byly Gliwice, a domek przed 17:00 :icon_mrgreen:.Takze mam prawie 2kkm w dwa dni i 3,5h snu ;]. Ide wiec sie odespac. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 wiem, że ja nie z waszych rejonów i się nie znamy, ale jedno słowo dla ciebie mam Szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Takze mam prawie 2kkm w dwa dni i 3,5h snu ;]. Ide wiec sie odespac. Pozdro Spoko ze juz bezpiecznie w domku , bo przy takiej jezdzie łaotow zatracić świadomość. Ja ostatnio walnołem 3900 km w 3 dni - tyle ze nas bylo dwoch, ale jakby nie patrzeć to duza trasa na 3 dni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 1000 dziennie to bardzo dużo :biggrin: ale co to na Zbyha :D hehehe /... dziś po dżungli troche pośmigamy :biggrin: :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No Zbyhu kolejna traska GB - Polska zaliczona i jak zwylke z przygodami dobrze że wszystko ok. Teraz trzebaby tylko dobrze Cie przywitać :flesje: w jakiejś Rybnickiej knajpie :flesje: :icon_evil: Co do przejażdżek z Browarem jest fanie jak to on pcha motocykl na którym siedzisz a nie na odwrót :bigrazz: (Browar dzięki za wczoraj) Do zobaczenia Zbyhu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi