vasiliy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Witam Poszukuję mapnik lub niewielki tankbag z mapnikiem. Czy macie jakieś propozycje?Znalazlem cos takiego - http://motocykl.net.pl/maphome.htm - czy ktos posiada taki mapnik i moze wyrazic opinie na jego temat?Jak wyglada sprawa magnesow neodymowych - czy to dobre rozwiazanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ostatnio w lidlu były mapniki po 18zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolenweider Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 zobacz to http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....oducts_id=12077sam się nad tym zastanawiam, poczytaj recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Jak wyglada sprawa magnesow neodymowych - czy to dobre rozwiazanie? Jeśli ''obawiasz'' się magnesów to poszukaj czekoś mocowanego za pomocą pasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 e, paski ssą :/nie wiem, czego się bać przy magnesach - ja mam teraz w bawarce plastikowy zbiornik i _cholernie_ mi się to nie podoba (jedna z nielicznych drobnych, acz upierdliwych wad tego motocykla). póki jeździłem xj-tą miałem tankbaga f-my "tau" zakupionego właśnie w lidlu: xj-ta jest n-ka, z samą tylko szybą, a w deszczu nie przemakał (no, łapał ciut wilgoci w najniżej położonym punkcie, ale nie tyle żeby np zawilgocić zapasową kominiarkę leżącą nieco powyżej). a trzymanie było dobre, nawet na samych magnesach (miał jeszcze paski, ale nie zapinałem nigdy poza tym na główkę ramy); rekordem było jakieś 7-9kg (piwo i soki na imprezę) wprawdzie na jakichś 10km, ale mapnik się nie oderwał ani nie przesuwał zauważalnie na winklachtak że spokojnie mogę polecić i magnesy i tanie torby z lidla :)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 to sie troche zdziwilem - mapnik w lidlu?!koniecznie pojde to sprawdzic. dziekuje za odpowiedzi, jezeli ktos bedzie mial jakas propozycje to prosze pisac. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Uwaga reklamuje :icon_mrgreen: : https://ssl.allegro.pl/item208905285_tankba..._pokrowiec.html Polecam Ci taki ,sprawdzony w niejednej trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 z tego co sie dowiedzialem to w Lidlu sa "tygodnie motocyklowe" i tych mapnikow nie ma w stalej ofercie... jak tu teraz trafic na taki tydzien..p.s. jezeli chodzi o paski to raczej nie - wyleczylem sie z nich po torbach bocznych "metro". pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ... jak tu teraz trafic na taki tydzien...Musisz "monitorować" stronę Lidla. Zawsze jest tam plan na jakiś najbliższy okres. Można tez zapisać sie na "subskrypcję" i otrzymywać te informacje e-mailem. Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Cześć ja nabyłem swój w Lidlu właśnie ,zapłaciłem 18zł ,ma mocowanie na magnesy jest mały ale mieszczą się w nim dokumenty ,fajki ,klucze i inne duperelki,jest tez miejsce na mapkę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi