Super stunter piter Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ciekawy jestem jak można jeżdzic na tylnym kole z wciśniętymi hamulcami,poza tym jestem pewny że ktos go trzyma bo jakos każde zdjęcie jest ucięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a ja tylko na miniatury spojrzałem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 ciekawy jestem jak można jeżdzic na tylnym kole z wciśniętymi hamulcami,poza tym jestem pewny że ktos go trzyma bo jakos każde zdjęcie jest ucięte Czytaj wszystkie posty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 zastanawiam się tylko po co w podkolanówkach jeździ Przecież to reprezentacja polski :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) jezdzil w podkolanowkach bo wczesniej gral w pilke, a jest maly wiec ubiera sie jeszcze w to na wszystkie okazje zwiazane z pilka:D Edytowane 22 Czerwca 2007 przez matik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gudaj on nie ma czasu wszystkiego czytac bo to spec mechanik ;] buehe :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gudaj on nie ma czasu wszystkiego czytac bo to spec mechanik ;] buehe ;) Sory, masz rację. ;) My to powinniśmy się uczyc od niego ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Pewnie ktoś go trzymał ale i tak za pomysł 10pkt. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 heh jaka ściema... ludzie spójrzcie że na każdej fotce jest obcięte zdięcie przednigo lub tylniego koła, heh niezły kit ktoś ręką trzyma i jest fota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) heh jaka ściema... ludzie spójrzcie że na każdej fotce jest obcięte zdięcie przednigo lub tylniego koła, heh niezły kit ktoś ręką trzyma i jest fota... jak widac sa osobniki nieumiejace/nie chce wam sie?!!! czytac :notworthy: ps: pisac potrafią :banghead: nastepny..... :-) >>>> przeciez pisal ze dla jaj sa te zdiecia..Ehm......od razu widać że kłamie .I to nie z powodu osoby trzymającej koło tylko dlatego że jest za mały,by tak wykonywać triki Edytowane 25 Czerwca 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 (edytowane) heh jaka ściema... ludzie spójrzcie że na każdej fotce jest obcięte zdięcie przednigo lub tylniego koła, heh niezły kit ktoś ręką trzyma i jest fota... Żal, po prostu zamilcz człowieku :) PS. Słownik sobie kup człowieku. Edytowane 24 Czerwca 2007 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no i zrobił się fajny temat :).Zamiast zlewać się z mojego brata, to mamy zlewe z nieumiejacych czytac forumowiczów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Fajny pomysł miałeś tylko troszkę nie wypalił :icon_exclaim: mogłeś jeszcze kask mu dać żeby bardziej profesjonalnie wyglądało ;) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ehm......od razu widać że kłamie :icon_twisted: .I to nie z powodu osoby trzymającej koło tylko dlatego że jest za mały,by tak wykonywać triki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Fajny pomysł miałeś tylko troszkę nie wypalił :wink: A moim zdaniem wypalił :icon_mrgreen: :notworthy: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi