Nowy Kubi Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Witam,ostatnio się mniej udzielam bo niestety w tym sezonie nie mam własnych 2oo (GSa sprzedałem pod koniec sezonu 2006) i jeszcze sporo obowiązków na głowie, więc i forum trochę zaniedbałem. Przyznaję, że ostatnio nie wytrzymałem już i wyprosiłem od kolegi Transalpa i pojezdziłem. Ale do rzeczy, ostatnio znowu dzień w dzień czytam o wypadku, a dziś jadę z pracy Puławską i mijam kolejny dzwon. Passat zderzył się z czymś, chyba jakiś criuser, ewentualnie naked, nie wiem bo tylko kupa gruzu była ze sprzęta. Nie wiem kto prowadził i jak z tego wyszedł, ale karetka jechała. Nawet auto strzaskane zdrowo. Nie wiem kto zawinił. Masakra normalnie, chcę kolejne moto (marzy mi się VFR Vtec) i się boję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Znowu na Pulawskiej :D. Jakas pechowa ulica Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Bo ja wiem czy pechowa... Najdłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wlasnie mowili o tym wypadku w kurierze. Kierowca volkswagena probowal zawrocic w niedozwolonym miejscu, motocyklista nie mial szans zeby uniknac zderzenia. To bylo jakies suzuki. Mam nadzieje ze to nikt z forum. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wlasnie mowili o tym wypadku w kurierze. Kierowca volkswagena probowal zawrocic w niedozwolonym miejscu, motocyklista nie mial szans zeby uniknac zderzenia. To bylo jakies suzuki. Mam nadzieje ze to nikt z forum. A jakie znaczenie czy z forum czy też nie :eek: , najważniejsze by na zdrowiu nie ucierpiał!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wlasnie mowili o tym wypadku w kurierze. Kierowca volkswagena probowal zawrocic w niedozwolonym miejscu, motocyklista nie mial szans zeby uniknac zderzenia. To bylo jakies suzuki. Mam nadzieje ze to nikt z forum. A jezdze Puławską do piaseczna codziennie prawie i to co tam kierowcy odstawiają, to wolna amerykanka to przy tym gra w warcaby dwóch aniołków. Do Top 10 mozna zaliczyc: - rozpadające się ciężarówki lewym pasem 40 km/h - standard- wyścigi traktorów - nie ma to jak łeb w łeb na 2 pasach 40 km/h...- slalom lewy-prawy-środek-lewy-prawy-środek - reguła- wyprzedzanie po przystankach z pasa w prawo - a jakby inaczej- wczesne czerwone - to nie czerwone- późne żółte - nie ma sensu przyspieszać, będzie jeszcze wczesne czerwone...- zawracanie po trawie - od czego jest 4x4- zawracanie na przejściu - jak się nie ma 4x4, to się lubi ci się ma- jak deszcz popada, wszyscy głupieją i momentalnie zator na parę km- ruszanie spod świateł w minutowych odstępach - no przecież nie może się to odbywać za płynnie... To tak z grubsza. Możnaby wymieniać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 @Nowy Kubi dobre :-D Nie byłem w stolycy ale z tego co słyszałem: jeździ się tam całkiem inaczej niż w cywylizowanym świecie bo nigdzie by człowiek nie dojechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Tez nia latam codziennie ... fakt wolna amerykanka .... trzeba bardzo uwazac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Czepiacie się :icon_twisted: Chcecie tak po amerykańsku, samochód za samochodem ... wszyscy w kolumnie, czterdziestką ... czasami jakiś gość z fantazją zawinie pięćdziesiątką :) Dwa że po zaprawie w W-wie można pojechać do Moskwy, Stambułu czy innego dzikiego :D kraju (miasta) i przeżyć.Trzy, walka o byt ma swoje prawa, przeżywają najlepiej dostosowani :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie przesadzajcie, Puławską remontują i niestety jest bajzel. Propnuje sie przejechać do Turcji, Grecji lub dalej, Indie, Pakistan wtedy zobaczycie wolno-amerykanke :icon_evil: Co do wypadku to widziałem w Kurierze, wyglądało mi to na zielonego Suzuki Bandit, podobno motocyklista w Szpitalu, zdrowia mu życze :( Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie przesadzajcie, Puławską remontują i niestety jest bajzel. Propnuje sie przejechać do Turcji, Grecji lub dalej, Indie, Pakistan wtedy zobaczycie wolno-amerykanke :( ;) no tak ale roznica jest taka ze tam sie jezdzi byleby przejechac a u nas byleby zajechac :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Puławską jeżdżę prawie codziennie do roboty - z reguły puszką... Co, mam nie zmieniać pasów ??! G. prawda... Chciałem zauważyć, że ja w ten sposób udrażniam ulicę - w przeciwieństwie do tych co jadą właśnie 40 km/h najszybszym z pasów, którzy w ten sposób blokują ruch. Wawa jest jaka jest - trzeba się dostosować i tyle.. Albo przesiąść się na tramwaj. A motocyklistów w korkach zawsze puszczam, robiąc miejsce... Niech kontuzjowany kolega zdrowieje więc jak najszybciej. Edytowane 21 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 - slalom lewy-prawy-środek-lewy-prawy-środek - reguła- wyprzedzanie po przystankach z pasa w prawo - a jakby inaczejWlasnie dlatego, ze- rozpadające się ciężarówki lewym pasem 40 km/h - standard- wyścigi traktorów - nie ma to jak łeb w łeb na 2 pasach 40 km/h...Chciałem zauważyć, że ja w ten sposób udrażniam ulicęI o to chodzi! :) Oczywiscie jest slalom i jest slalom :) . Jezdze w miare dynamicznie, ale nie nazwalbym tego slalomem (choc pewnie sa tacy, ktorzy by sie ze mna nie zgodzili; a jak woze tate, to jeczy ze po co ja tak skacze po tych pasach? :) ). A widzialem raz kolesia, ktory tak sie zaslalomowal, ze w pewnym momencie az sie od kraweznika odbil :icon_eek: Sorki za offtopic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 po przerwie od 1983 roku od kilku tygodni jeżdżę na Bandycie 1200.przerwa , nie przerwa jeździ mi się dobrze ale to co teraz widzę na ulicach z punktu widzenia motocyklisty to jestem przerażony.jeżdżąc przez te lata samochodem tego nie widziałem.a puławska to już super horror, szczerze mówiąc dziwię się, że tam tylko tyle jest wypadków.co do chłopaka to mam nadzieję, że dotrze jak najszybciej do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi