Wiroś Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 (edytowane) Eliza ja mam Twoją wódkę (trochę napoczęta :P ) co ją "ochrona" nikczemnie ukradła ze stołu ;) z Bartezem ciążko o nią walczyliśmyMusze Ci ją jakoś oddać bo to Twój prezent był od kogoś Edytowane 19 Października 2007 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czesc Elizka. Mile party trzeba przyznac po fotkach . Tylko wtajemniczeni wiedza ile swieczek na torcie bylo,prawda ? :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 HAHA ja byłam tak wstawiona że nie pamiętam o nic o żadnej wódce. Ale wiesz nic straconego. Mozna się spotkać np. w naszym nowym klubie i ją dokończyć. Zorganizujemy sobie otwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 O :icon_eek: To jest bomba-plan :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Nastepna impreza - otwarcie klubu motocyklowego !Napiszcie tez czy macie juz plany na Sylwestra - mnie sie marzy aby w tym gronie zrobic - moze sie uda w klubie. W zeszlym roku u Tomka bylo super, impreza u Elizy tez - po co bawic sie w jakims dretwym gronie skoro mamy super paczke !!Co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 ja nie widze problemuale do domu jakies 50 kmwiec nocleg konieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 My z Ania idziemy na impreze motobydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 jak będzie? proponuję zmajstrować imprezę ogólnomotocyklową, mieszanie krwi zawsze wychodzi na zdrowie populacji :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Roman nie marudz :icon_exclaim: przeca sie cosik organizuje :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 wiem, w środę chyba spotkonie dyskusyjne, ale trzeba organizować ludzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hmm jakoś mnie wszystko omijahmm................. Buli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hmm jakoś mnie wszystko omijahmm................. Bulijakbyś nie pił to by cie nie omijało :icon_evil: byś zmienił dane- masz motur?? :D :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 jakbyś nie pił to by cie nie omijało :icon_razz: byś zmienił dane- masz motur?? :D :icon_evil: :) Od tego nadmiaru piwa juz mu się wszystek pier**li :) Buli ma motora.. Kewaya, rometa.. pod dostatkiem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jakaś impreza się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 ja cos tam slyszalem, ze w bydzi 24-go listopada :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi