MichałKaczmar. Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja poroponuje termin 17-19 piecki kolo bydzi bedzie zlocik i niezla impratam mozna sie zobaczyc. pogadac oczywiscie :) :) ja bede z soboty na niedzielepozdr 3mTyle ze za sam wjazd kasuja 40 ziko - w zeszlym roku bylo 25 - to cena do przelkniecia. Jesli jedzie sie na jeden wieczor w 2 os to 80 + drobne wydatki to dosc kosztowna zabawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 wiec najlepiej zostac na noc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Mysle ze mozna bedzie tez przyjechac do Piecyk nad jezioro nie wjezdzajac do srodka. Zostawic maszyne w jakims spokojnym kacie i spotkac sie z Wami - jesli oczywiscie przyjedziecie !!Zimowe spotkania tez mamy bardzo udane nie ma problemu z zaparkowaniem maszyny bo sie nie jezdzi, nie ma problemu z kaskami i grubymi ciuchami - trzeba dostrzec zalety... Napiszcie kto wybiera sie do Romana w sobote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A coś będzie organizowane na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Mowimy o tym zlocie za tydzien, na ktory amazonki maja wstep wolny.I jak tu swoja plec lubic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 wawa, lodz, wloclawek- spotykamy sie w bydzi o 12 kolo OBI (sobota)jak ktos ma ochote to zapraszam i dalej na piecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja będe piszesz o tym II MOTOPARTY BYDGOSZCZ17 - 19 sierpnia 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Heh chyba tak :icon_rolleyes: ….ja będę z piątku na sob :crossy: … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja będe piszesz o tym II MOTOPARTY BYDGOSZCZ17 - 19 sierpnia 2007 rokutaa wlasnie o tym piszei zaraz na paradei pozniej przejzdzke lecimy wiec do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 A torun kiedy rusza ? jesli w sobote ok. 13tej postaram sie dolaczyc.. pzdrwm,alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no ja też ok. 13.00 jestem gotowa do traski. Sama wolę nie lecieć bo się zgubie na 100%. Mam nadzieję że ktoś wraca w sobotę wieczorem bo na noc to się nie piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wutam,Eli no jak mnie zabierzesz to sie przylaczam...do zobaczenia rano... Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 W najbliższy piątek w Chełmży odbędzie się mały zlocik motocyklowy.Całość zaczyna się w piątek o 15-tej na placu przed cukrownią skąd wyjedzie parada przez miasto do miejsca zlotu czyli do Tumskiej Przystani.Tam odbędą się różne konkurencje i koncerty zespołów rockowych z okolic. Wjazd 10 zł od osoby a w tym kiełbaska browarek i smycz.Do dyspozycji pole namiotowe.Jeśli się ktoś wybiera to proszę o potwierdzenie tutaj na forum lub bezpośrednio do mnie na telefon.Pozdrawiam T.M. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ale tu cisza nastała w Toronto :lapad: A może by tak w ostatni weekend września jakiś wypadzik zrobić imprezkowy?? :flesje: Co Państwo na to?? :icon_razz: Pozdrowionka 4 all :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 proponuje wypad na grzyby, pewnie popołudniu ale jest sporo więc coś nam się trafi :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi