lukkasia Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Imprezka 24-go listopadapiszcie na PW kto przyj(e)dzie, bo muszę zarezerwować odpowiednio dużą salę w pubie cdn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Hej co taka cisza w eterze :clap: imprezka 24go na 20ą na Barce nr 2 (licząc od mostu), dolny poziom - zapraszam :buttrock: lukkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Hej co taka cisza w eterze :clap: imprezka 24go na 20ą na Barce nr 2 (licząc od mostu), dolny poziom - zapraszam ;) lukkasiaJa przyjde z drugą połowka....Barka czyli w okolicach savoy(nie wiem jak sie pisze :buttrock: ),Hotel Pod Orłem? --tak orientacyjnie zeby nie bładzic bo bydgoszczy zbytnio nie znam Hm...obilo mi sie cos o uszy ze w Gongu,ale to chyba z sylwkiem pomylilam Edytowane 14 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 bliżej starego rynku :clap: można zmówić się na rynku i razem podejść jeśli ktoś nie wie gdzie to :buttrock: barka 2 to ta piętrowa z zabudowaną górą bo pierwsza ma latem parasole a teraz góra stoi pusta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 bliżej starego rynku :buttrock: można zmówić się na rynku i razem podejść jeśli ktoś nie wie gdzie to ;) barka 2 to ta piętrowa z zabudowaną górą bo pierwsza ma latem parasole a teraz góra stoi pusta :)Ja w next weekend mam zjazd w bydzi,ale szkólka blisko Barki,nocleg tez-mozna poszalec :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 wiec spotykamy sie 24-go w bydzi na barce nr 2 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Kasiu, ja już zdeklarowałam się Tobie i prywatnie i oficjalnie gdzie indziej, ale zrobię to jeszcze tutaj - BĘDĘ :biggrin: (i ponawiam pytanie - wiesz jakie - odpowiedz lepiej, bo....no...! :notworthy: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Impreza 24-go listopadaOd godziny 20:00 mamy zarezerwowane stoliki na Barce. Na miejscu jest sprzęt grający, można przynieść własne płyty CD, również z mp3. Dla orientacji podaję linka do fajnej mapki Bydzihttp://www.noclegiw.pl/plan-bydgoszczy.htmlZnajdźcie most na Brdzie (ul.Mostowa) i na wschód od mostu jest zacumowana Barka (ul. Rybi Rynek) Moniq dobrze napisała: barka 2 to ta piętrowa z zabudowaną górą, druga od mostu. KingRider masz rację, po drugiej stronie jest Savoy i Hotel Pod Orłem. Grass, nie wiem co odpowiedzieć :icon_biggrin: przyleć, przyjedź, przybądź - to najważniejsze ;) :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Impreza 24-go listopadaNa miejscu jest sprzęt grający, można przynieść własne płyty CD, również z mp3. Ja bym chetnie przyszedl ale moich plyt nie bedziecie chceili sluchac wiec bede musial sam w domu posluchac - trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Przychodź i się nie wygłupiaj, muzę wybierzemy na miejscu....Może jednak nam się spodoba, kto wie??Myślę, że będą rockowe klimaty, i co kto lubi niech przyniesie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Michal masz byc i koniec :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Roka nie lubie.Reakcje znam z doswiadczenia bo zawsze jak wlanczam gdzies moja muze czyli najlepsza na swiecie to reakcja ogolna - wylacz to g... !Najbardziej podoba mi sie taka ktora grali u Elizy na urodzinach - oprocz twista oczywiscie bo pomimo ze moja prababcia dobrze sie przy tym bawila to mnie jakos antyki nie kreca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Roka nie lubie.Reakcje znam z doswiadczenia bo zawsze jak wlanczam gdzies moja muze czyli najlepsza na swiecie to reakcja ogolna - wylacz to g... !Najbardziej podoba mi sie taka ktora grali u Elizy na urodzinach - oprocz twista oczywiscie bo pomimo ze moja prababcia dobrze sie przy tym bawila to mnie jakos antyki nie kreca... mowisz o disco polo ??? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: no taz jestem ciekawczego ten nasz Michal slucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 na urodzinach był kawałek Disco Polo, tyle to pamiętam :crossy: , to Michał jak zaczołeś to mów :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi