Gusto Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Eeee dlaczego goryczy? Zakręt zacieśniający jest fajny tylko trzeba go poznać zanim sie przypałuje. Ja lubię zjazd z Doliny Służewieckiej na p€ławską w kierunku Piaseczna. Tam jest zacieśniający. I tam możńa wielu frajerów zostawić dalego z tyłu ;) Ale asfalt mierny :) Rownie fajny, ale juz chyba nie zaciesniajacy jest z KEN'u wlasnie w Doline Sluzewiecka :P Ale asfalt to normalnie poligon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Na ślimaku Dolina-Piaseczno jest nierówno, a na ślimaku KEN-Dolina w ogóle nie ma asfaltu - nie wiem jak to określić. Za to zjazd z Doliny na KEN od strony Wisły - zacieśniający się i równiutki, ale niekoniecznie widać koniec zakrętu no i krawężnik odstrasza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Na ślimaku Dolina-Piaseczno jest nierówno, a na ślimaku KEN-Dolina w ogóle nie ma asfaltu - nie wiem jak to określić. Za to zjazd z Doliny na KEN od strony Wisły - zacieśniający się i równiutki, ale niekoniecznie widać koniec zakrętu no i krawężnik odstrasza...Hmm, z Doliny na KEN? Jest tylko jeden zjazd, ten po przeciwnej stronie Dolina-KEN. Ale tam "asfalt" podobnej klasy. Mowisz pewnie o Dolina-Rosola (a wlasciwie Anody...) (w prawo?) Faktycznie, asfalcik 1 klasa :)) Edytowane 18 Czerwca 2007 przez Gusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Hmm, z Doliny na KEN? Jest tylko jeden zjazd, ten po przeciwnej stronie Dolina-KEN. Ale tam "asfalt" podobnej klasy. Mowisz pewnie o Dolina-Rosola (a wlasciwie Anody...) (w prawo?) Faktycznie, asfalcik 1 klasa :))Nie nie, mowa o tym samym slimaku tylko jak sie zjezdza z doliny sluzewieckiej (od strony wisly) w ken. Tam asfalt jest spoko. Ale w druga strone to porazka. Zawsze trzymam sie zewnetrznej, tam najmniej dziur.Zakręt zacieśniający jest fajny tylko trzeba go poznać zanim sie przypałuje.Wlasnie przed tym chcialem przestrzec, zeby nie palowac zanim nie pozna sie zakretu. Latwo o tym zapomniec. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mi tam jakoś jedyne co przeszkadza to czasami brak miejsca między samochodami a tak to normalka ....... jak w mieście :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jakbyś miał AT, to byś miał kierownice wyżej, kierunki wyżej, wszystko wyżej. I byś się wszędzie zmieścił. Ja jak siedzę na AT to do ziemi nie sięgam, ale już się swobodnie przeciskam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zakrety sa fajne, odwiedzam je przynajmniej co 2 tygodnie przy okazji meczow pewnego klubu Sam pomysl listy z niebezpiecznymi miejscami jest ok, ale pisanie o kazdej dziurze czy zaciesniajacym sie zakrecie faktycznie nie bedzie mialo sensu... to po niedzieli lecimy tam ??? ]:-> jak asfalt dobry to czesio chce!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Hehe, obawiam sie, ze mocno sie nimi zawiedziesz... Nic specjalnego, mozemy sie przeleciec, choc meczow jeszcze nie ma ;P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (edytowane) Teraz dopiero dokładnie przeczytałem watki na temat Dolina-Ken, Dolina-Piaseczno, Dolina od Wisly na Ken itd. itd. ................................. i teraz już wiem kto mi tu ku*wa hałasuje :bigrazz: A tak poważnie, znam te zjazdy, wjazdy jak wlasna dłoń i nic złego w nich nie widze ;) Jedyne co zauważylem ostatnio to wielkie Garby i głębokie koleiny:( ................... znów asfalt upału nie wytrzymuje...................... oj oj oj oj ............ ku*wa załmaka!!!! Edytowane 19 Czerwca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Teraz dopiero dokładnie przeczytałem watki na temat Dolina-Ken, Dolina-Piaseczno, Dolina od Wisly na Ken itd. itd. ................................. i teraz już wiem kto mi tu ku*wa hałasuje :banghead: A ja dalej nie wiem, ktory mi tu kurde na Rosoła o 7.00 na odcieciu przejezdza :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Co wy chcecie od nawierzchni??? WY macie po prostu złe motocykle ;) AT nie ma problemu z taką nawierzchnią :P :icon_eek: Jakbyś miał AT, to byś miał kierownice wyżej, kierunki wyżej, wszystko wyżej. I byś się wszędzie zmieścił. Ja jak siedzę na AT to do ziemi nie sięgam, ale już się swobodnie przeciskam :flesje:Buty na koturnach trza zakupić drogo kolego.. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Hehe, obawiam sie, ze mocno sie nimi zawiedziesz... Nic specjalnego, mozemy sie przeleciec, choc meczow jeszcze nie ma ;Ploki :) jutro bede mial R6 juz w Wawie ;) Teraz dopiero dokładnie przeczytałem watki na temat Dolina-Ken, Dolina-Piaseczno, Dolina od Wisly na Ken itd. itd. ................................. i teraz już wiem kto mi tu ku*wa hałasuje a kupiles juz 2bros? :P sam to nie halasujesz??? :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusto Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Hyh, 7 lat mieszkam na Usranowie, a nie wiedzialem, ze ten zjazd od Wisly na KEN jest taki fajny :icon_evil: Pobzykalem ;) sobie troche tam i w poprzek, i takie mi sie mile traski do znudzenia trafily, z bardzo ladnymi lukami :buttrock: : 1. Rosoła -> Jastrzebskiego (pierwsza w prawo przy Neste) ->Bartoka -> Ken -> Dolina -> Rosoła Jedyne czego mi brakuje to ladnego kulu Bartoka->KEN, no coz, cala reszta gladziutka i piekniutka :) 2. Dolina -> KEN -> Koncertowa (szybki nawrot) -> Dolina -> ...I tutaj problem, nie ma ladnego nawrotu, trzeba sie telepac do Nowousranowskiej (Doliną) lub do Ciszewskiego (Rosola) P.S. Jak znacie jakies fajne (znaczy sie z dobrym asfaltem) "traski" w kolko, to sie podzielcie :), np. o tak: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...6,0.020084&z=16 Edytowane 23 Czerwca 2007 przez Gusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a kupiles juz 2bros? :smile: sam to nie halasujesz??? :wink::P:PJeszcze nie........................po Wakacjach :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 P.S. Jak znacie jakies fajne (znaczy sie z dobrym asfaltem) "traski" w kolko, to sie podzielcie :banghead:, np. o tak: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...6,0.020084&z=16Na Prymasa Tysiaclecia sa dwa zajebiaszcze luki. Moglbym tam jezdzic caly dzien w te i z powrotem.http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&q=wa...iwloc=addr&om=1 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi