marianek_spox Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 a może bys tak zapodał jakigoś 2T np. z syrenki ,trabanta czy wartburga icon_rolleyes.gif http://wsk-fenix.republika.pl/wsk_dawca.html To też już było :icon_mrgreen: Oj dawno temu. Ale rezultat zadowalający :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 przy dzisejszej cenie bezyny;] Silnik samochodowy 2t mnie troche martwi;] W kazdym razie szukam dogodnej kombinacji:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 to wcale nie jest tak, 2T to dobre silniki i wytrzymałe stosuje sie je do dzis chocby amerykanie we wszystkich ciezarowach wojskowych stosuja 2T diesle bo są proste w obsludze nieskomplikowane i jezdza na wszystkim co im sie wleje a syreny maja tak wdzieczne silniki ze nawet nrdowcy je skopiowali do warczyburgów a swego czasu japonczycy interesowali sie tymi silnikami jako rozwiniecie jakis swoich modeli, niestety maja taka harakterystyke spalania ze jak daje im sie w palnik to juz nie panuja nad pochłanianiem wartosciowej benzyny, zreszta nie spalaniem tylko pozeraniem, bo przy duzych szybkosciach mało co jest spalane a wiekszosc wyrzucona w tłumik i to jest ból, ale mozna je troche usprawnic, chociazby zawór płtytkowy(takl sie to chyba nazywa) juz poprawia osiagi, przypomne jeszcze ze chyba kawasaki czy honda robiły w latacvh 70-80 moto z 2T nawet były 3 cylindrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 mam 2t wiec troche wiem o 2t;) i wiem jak to potrafi spalić, jak potrafi przyspieszyc itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Sa rózne 2T np. komar ma 50cm i moc 1,4 a piła motorowa 30cm i całe 2KM, tak samo w zwyz, kwestia dopracowania i juz jest lepiej:-) taka syrene to mozna naprawde fajnie zrobic, ale....niestety pozostaje problem spalania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi