lukasowe Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 MAM SIMSON S60 I WSZYSTKO JEST Z NIM OK JEDZIE 78 KM/H ALE PO ZAPALENIU CHODZI 10 SEKUND I GASNIE POTEM ODPALA I MOGE JECHAC JAK SIE NAGRZEJE TO PRZERYWA. POTEM SYTUACJA SIE POWTARZA A CZASEM JEST TAK ZE PO ZGASNIECIU JUZ NIE CHCE WOGOLE PALIC TYLKO PYCH. A JAK ZAPALI TO CHODZI MA WOLNE OBROTY I WYSOKIE I SIE ZBIERA DOBRZE CO TO MOZE BYC PROSZE POMOZCIE MI !!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 a jaki masz zaplon?? elektronik czy zwykly.. bo jezeli elektronik to wyglada mi to na walniety modol lub cewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Ja miałem w sumie podobnie, jak platynki w Simsonie poszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Wymień świece może ma przebicie i dlatego tak chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 proponuje zobaczyć czy zapłon nie jest za późny i czy nie jest zawalony filtr powietrza.warto też sprawdzić regulacje gaźnika.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obarzaneq Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wyreguluj gaznik, moze dostawac za malo paliwa, a z tym nagrzewaniem to moze masz slabej jakosc tlok i ''puchnie'', jaki masz tlok? i zaplon tak jak pisza wyzej koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelmlody Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Wyrególuj zapłon i wymień świece. POZDRO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a puzniej jak zgaśnie to jak kopniesz to pali czy już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 sory , ale co ma przebicie swiecy do: PO ZAPALENIU CHODZI 10 SEKUND I GASNIE POTEM ODPALA I MOGE JECHAC JAK SIE NAGRZEJE TO PRZERYWA. POTEM SYTUACJA SIE POWTARZA A CZASEM JEST TAK ZE PO ZGASNIECIU JUZ NIE CHCE WOGOLE PALIC TYLKO PYCH. A JAK ZAPALI TO CHODZI MA WOLNE OBROTY I WYSOKIE >>> :icon_mrgreen: jesli cos ma to sory ale,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dono Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 n moje oko to kondensator lub przerywacz (tzw. platynki) jest do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasowe Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Wyrególuj zapłon i wymień świece. POZDRO!!! ej zaplon jest spoko :banghead: filtr tez gaznik raczej tez nie. a jak zgasnie to tylko pych raczej ;/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi