rozek Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 A to "pierdzące buczenie" to IMO jeden z najładniej brzmiących dwusuwów jakie słyszałem Jak ja tesknie za tym dzwiekiem, wogole za tym sprzetem :biggrin: Piekna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Sprzedałem takiego skutera za 300:-)wcale mi sie nie podobał, mój somsiad kiedys tak go usprawnił ze jechał 90! I zabił sie na drzewie:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 (edytowane) De gustibus... a na drzewie to się można zabić i rowerem. Tym bardziej, że ani rama, ani zawieszenie, ani hamulce Jawiszona nie są dostosowane do takich prędkości. Edytowane 6 Lipca 2007 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 dokladnie tak, wiekszosc uzytkownikow przerabia maszyny pod kontem uzyskania wieszych i wiekszych predkosci a nikt nie mysli o hamowaniu, bo w koncu motor sluzy do jezdzenia a nie do hamowania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrolohead_69 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Znalazłem coś w sam raz dla Ciebie :eek: http://www.allegro.pl/item212649182_zundap...an_polecam.html Furka tańsza o połowę od simsonków i wiele razy trwalsza. Super sprzet ten Zundapp!! :cool: Niedrogi, trwały i oryginalny!! Simków i Ogarów jest dużo, a ten sprzęt jest niespotykany :). Tylko ciekawe jak z częściami... :D Pozdrawiam Adam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 zasadniczo w takiej cenie mozna juz kupic fajnego skutera(fuuu!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 zasadniczo w takiej cenie mozna juz kupic fajnego skutera(fuuu!!!)dlaczego fuu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 bo taki plastik to mnie nie jara:-)tylko stal, zelazo to sie liczy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi