bboron1 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam, mam gsx 600 f i od niedawna zaczol mi gasnac po chwili jazdy, i po jakis 3-4 minutach odpala bez problemu. Dziekuje za pomocPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ23 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Napisz coś więcej czy gaśnie na niskich obrotach czy przerywa szarpie i gaśnie może na nierównej drodze jak trzęsie moto i czy możesz później odpalic sprzęta. Wymieniałeś swiece jakieś regulacje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboron1 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gasnie w czasie jazdy, tak jak by mu momentalnie odcielo paliwo. Po odczekaniu jakis 4 min odpala bez problemu, i po jakims czasie znowu to samo ( na odciku okolo 100 km 2 razy mi tak zrobil) Regulacej robilem 2 miesiace temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Gasnie w czasie jazdy, tak jak by mu momentalnie odcielo paliwo. Po odczekaniu jakis 4 min odpala bez problemu, i po jakims czasie znowu to samo ( na odciku okolo 100 km 2 razy mi tak zrobil) Regulacej robilem 2 miesiace temu. IMO masz problem z doprowadzeniem paliwa - może zapchane odpowietrzenie, siateczka w kraniku lub zapchane wężyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Momentalnie - to chyba coś z elektryką . Może nawala czujnik bocznej stopki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboron1 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 A moze sie cos takiego dziac jesli przegrzeje sie motor albo cos w tym stylu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 (edytowane) Gasnie w czasie jazdy, tak jak by mu momentalnie odcielo paliwo. Po odczekaniu jakis 4 min odpala bez problemu, i po jakims czasie znowu to samo ( na odciku okolo 100 km 2 razy mi tak zrobil) Regulacej robilem 2 miesiace temu. Ale regulacje czego? Pisz jaśniej i pełnym zdaniem. Edytowane 16 Czerwca 2007 przez Lukass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bboron1 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Robilem w nim tylko regulacje gaznikow i wymiane filtra oleju. Dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Na moje oko:1. zapchany filtr paliwa albo kran (ostatnio tak samo miał kumpel w zxr 750.. dokładnie te same objawy)lub2. padnięte swiecelub3. przegrzane cewki zapłonowe sprawdzaj po kolei od najmniej poważnych rzeczy.. może sie okazać że to jakaś błacha pierdółka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi