drzewulec Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 MeDeViLL jak najbardziej jestem za tym aby dotrzeć do Wilna w piątek. Podziału podejrzewam, że nie unikniemy (skoro część grupy kończy pracę później i wyjedzie z wawki ok. 17 - ta musi się sama organizować)). Czas wyjazdu nie ulega zmianie. Czy będziesz jechać przez Wawe ? Co do trasy to mozliwości są dwie i trzeba wybrac tak żeby się nie wyminąc. Pierwsza jest prawdopodobnie krótsza i ciekawsza. Czy w tej Mikołajówce jest jakas knajpa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Niniejszym mianuję Tomka i Przemka Chorążymi, i zobowiązuję do zgodnej i owocnej współpracy przy organizacji wyjazdu :clap: Ze swojej strony ofiaruję mecenat, patronat, oraz wsparcie merytoryczne :cool: Oto moja propozycja parametrów zbiórki chorągwi warszawskiej: :icon_mrgreen: piątek 27 lipca, Pl.Wilsona pod kinem :icon_razz: godzina 8.30 odprawa :eek: :banghead: godzina 9.00 odjazd :crossy: Postój na drugie śniadanie/obiad gdzieś przed granicą :bigrazz: W piątkowy wieczór rozpoczynamy zwiedzanie i integrację :flesje: Sobota w Wilnie on foot, zaś w niedzielę po śniadaniu powrót do Stolycy.Co na to Chorążowie? HKK Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 KAMANDIR TOMEK :banghead: Jesteśmy jak najbardziej za :) drzewulec - jeśli chodzi o trasy to rzeczywiście - twoja jest o 12 km krótsza ale tak jak powiedziałem wcześniej - kosztem masy TIR-ów goniących tamtędy na Rosję.Czy jest ciekawsza??? - trudno powiedzieć.Jechałem tamtą dtroga /przez Ogrodniki/ tylko raz i bardziej byłem zajęty pilnowaniem trasy niż podziwianiem widoków :PPP Tę druga trasę robiłem znacznie częściej /przez Budziska/ i z tego co pamiętem przejechać można przez Kaunas czyli Kowno nie nadkładając zbyt dużo. DCo do knajpki - jest jakaś na pewno - bo przed granica same knajpy :) a poza tym przed samym wyjazdem podamy ze 2 nr-y kontaktowe dla dołączających - w razie gdybyśmy się pogubili :PPPPP W związku z Tym że Ty jesteś starszym chorążym :P bo wpadłeś na sam pomysł wyjazdu to decyzję pozostawiam Tobie :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Zaraz, kfileczkę! Czemu ja się dopiero teraz dowiaduje o tym wyjeździe?!Też chce ! Proszę mnie wrzucic na listę! Co prawda dotre pewnie gdzieś z okolić augustowa, ale co to komu szkodzi? Pozdrawiam! plooscva Zaraz, kfileczkę! Czemu ja się dopiero teraz dowiaduje o tym wyjeździe?!Też chce ! Proszę mnie wrzucic na listę! Co prawda dotre pewnie gdzieś z okolić augustowa, ale co to komu szkodzi? Pozdrawiam! plooscva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 plooscva - mówisz i masz: Aktualny skład: - MeDeViLL- Tomek Kulik- DrSpławik- anulka- vigaCMHQ- klaudiusz +1- wieczny student- zoltecek- drzewulec- Pol_dek- wolkan- Jankes + 1- kendo +1- plooscva BTW - troche z innej beczki ale lekko związane z tematem: Gdzie kupię maszt do flagi??? - taki do montażu na motocykl..... wypadało by mieć jakąś banderę :) - w końcu to wyjazd zagramaniczny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Kamandir, doczekałeś się ;) Chciałem prosić o dopisanie do listy uczestników mnie oraz Kasi - moto sztuk dwa :wink: Z tym, że dołączymy do grupy w miejscu zbiórki przed granicą - przyjedziemy sobie tam dzień wcześniej - prosze o podpowiedź na bywalców gdzie coś fajnego można znaleźć do spania... Jedna propozycja dla szanownych chorążych - proponuję ustalić jeden, charakterystyczny punkt, gdzie beda dołączać inni uczestnicy przed granicą. Lepiej go ustalic wczesniej i sie tego trzymac - w ten sposob sie nie zgubimy. Wymiana telefonow oczywiscie też musi nastapić. I jeżeli mój głos coś daje to ja bym był za trasą z mniejszą ilością TIR-ów... Skoro nas copraz więcej to może 'dorezerwować' jeszcze 1 pokój w Wilnie ? PLS :) Przewodnika nie robimy? :) Edytowane 4 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) mario - witamy w gronie weekendowych Wilnian ;))) a więc teraz tak: - MeDeViLL- Tomek Kulik- DrSpławik- anulka- vigaCMHQ- klaudiusz +1- wieczny student- zoltecek- drzewulec- Pol_dek- wolkan- Jankes + 1- kendo +1- plooscva- mario33 + 1 Kolejny pokoik oczywiście zarezerwuje. Co do noclegu przed granicą to nie wiem :smile: - musisz czegoś szukać w Suwałkach. Co do miejsca spotkania przed granicą:zależy którędy pojedziemy 1. Trasa przez Ogrodniki - spotkanie w HołnyM. - charakterystyczny punkt/punkt spotkania o którym pisałdrzewulec. 2. Trasa przez Budziska - miejsce spotkania 27 km przed granicą: Stacja ORLEN przy Rondzie w Suwałkach - nie sposób jej przegapić bo na tym rondzie skręca się na Budziska. Edytowane 4 Lipca 2007 przez vigaCMHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 vigaCMHQ liczę na twoje doswiadczenie. Mysle, że wybierzemy :bigrazz: Trasa E 67 przez Budziska - miejsce spotkania 27 km przed granicą: Stacja ORLEN przy Rondzie w Suwałkach - nie sposób jej przegapić bo na tym rondzie skręca się na Budziska.Mój tel. to 694343868BTW Na Conrada (przy barze Malwa, na przeciwko myjni)jest sklep z artykułami propagandowymi. Moze tam cóś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 BTW Na Conrada (przy barze Malwa, na przeciwko myjni)jest sklep z artykułami propagandowymi. Moze tam cóś znajdziesz. Byłem tam - niestety - nis takiego do montażu na motocykl nie mają.Widziałem na Motobajzlu takie fajne chromowane maszty do motoru ale w necie nie moge tego wyczaić :((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Stacja ORLEN przy Rondzie w Suwałkach - nie sposób jej przegapić bo na tym rondzie skręca się na Budziska. Przy którym rondzie ? Podhorskiego/Pułaskiego ? Czy Reja/Bulwarowa ? Możesz, viga, wskazać dokładniej lokalizację względem jakichś punktów charakterystycznych ? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 mario - zażyłeś mnie teraz tymi nazwami :( Nie znam ulicy.Ale to jest stacja ORLEN-u stojaca przy samym rondzie - a prze to rondo i tak przejeżdżamy.Jeśli znasz ulice lub nazwe tego ronda to podaj proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) No popatrzyłem w www.zumi.pl i mi tam wyskoczyło że to może być jedno z dwóch rond. Więc się pytam :( Jeżeli to jest cały czas trasa nr 8 to to jest to rondo, gdy jedziemy ulicami Utrata i Podhorskiego i skrecamy na rondzie w prawo w ulicę Pułaskiego. Wg. www.map24.pl odległość Suwałki-Kowno-Wilno to ok. 224 km. Co do masztu - et voila :lapad: : PPH MOTORONI www.motoroni.plAgnieszka Zakrzewskaul. Powstańców 19PL 05-870 Błonie k/WarszawyTEL.+048 22 725 20 80e-mail: [email protected] ok. 130 zł. Edytowane 4 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 mario33 - no to jesteśmy w domu.Masz rację - to ORLEN na 8-ce przy rondzie z PUŁASKIEGO :biggrin:). Dzięki za namiary na maszcik - na Litwę wjedziemy z flagą :PPPPPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mario witamy na pokladzie i :) za wyciagnięcie małżonki. :biggrin: sie że ukraiński skład nie odpuszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Mario witamy na pokladzie i :) za wyciagnięcie małżonki. :biggrin: sie że ukraiński skład nie odpuszcza... Spławik, jadę m.in. dlatego, że Ty jedziesz :biggrin: Czuję się bezpiecznie jak zamykasz :wink: I buźka mi się cieszy jak widzę afryczkę na kamienistym poboczu tak przy 80 km/h lol a tak serio to Wschód mnie ciągnie od zawsze... Kiedyś Buchara i Samarkanda - jak tylko zmienię moto (będzie BMW GS...) Edytowane 4 Lipca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi