vigaCMHQ Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Wtedy ja będę miał bliżej niż dalej. :icon_mrgreen: No to Pol_dek - trzymam za słowo - szykuj sie na połowę Września ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoner Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Ja z mala dotarlismy bezproblemowo choc gupka pogubila sie przed warszawa.D... to mnie jeszcze dzis po robocie boli :lalag:)))dzieki wszystkim za wypadzik i owczarowi za przytransportowanie torbyRobson grupka się nie pogubiła, tylko część odbiła na Otwock :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 A tak w ogóle coś w tych okolicach jest nie tak. Na placek po węgiersku czekałem chyba z pół dnia....chyba z Węgier ściągali przepis. Klaudiusz niepoczciwiec śmiał się, śmiał a ja umierałem z głodu :icon_evil: EEE tam, gadasz od rzeczy. Zamówiłeś po prostu taki wypas, że panienki z kuchni nie wiedziały jak Ci dogodzić. W końcu jak sie postrarały to zjadłeś tylko pół i jeszcze odpuściłeś sobie deser, czego już zupełnie nie rozumiem... :bigrazz: szerokiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 EEE tam, gadasz od rzeczy. Zamówiłeś po prostu taki wypas, że panienki z kuchni nie wiedziały jak Ci dogodzić. W końcu jak sie postrarały to zjadłeś tylko pół i jeszcze odpuściłeś sobie deser, czego już zupełnie nie rozumiem... :icon_mrgreen: szerokiej. Miałem pewne obawy że deser dostałbym gdzieś tak koło wtorku :banghead: Swoją drogą gdzie Ty to wszystko zmieściłeś.......do plecaka???? :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Taaa... a dziś siostra przesłała mi zdjęcia z wyjazdu na Islandię... ..i cały mój radosny-wileński nastrój ch..j strzelił!! :banghead: :) :icon_mrgreen: Edytowane 31 Lipca 2007 przez rob_rocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 ....aha z suwałk do grudziadza nie przektaczalem 70km/h potem jechalem 40km/h wiec dzis sobie odbilem:):) do piekla ..panas jankas oj za skromny jestes cvzasami nawet 85 jechałes :banghead: mi sie jechało zajebiscie a tobie? :buttrock: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Taaa... a dziś siostra przesłała mi zdjęcia z wyjazdu na Islandię... ..i cały mój radosny-wileński nastrój ch..j strzelił!! :buttrock: :icon_razz: :banghead:Robcio, ale tam pogoda jak u nas w Listopadzie, daj sobie spokój :) ............................ i bocianów nie ma:) p.s. Kuba, trzeba było od nas resztki wziąć to byś tyle nie czekał :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Taaa... a dziś siostra przesłała mi zdjęcia z wyjazdu na Islandię... ..i cały mój radosny-wileński nastrój ch..j strzelił!! ;) ;) :icon_mrgreen: No to chociaż pochwal sie siostrą :) A może sie zoorganizuje wyprawę w tamte rejony ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to aby formalności stało się zadość, my też dojechaliśmy do Warszawy i nie byliśmy ostatni. Powiem krótko:JESZCZE, JESZCZE, JESZCZE!!! Ogłaszam, że najmniejszy motocykl na wyjeździe dowiózł mnie i moją małżonkę cało i zdrowo. Poziomu oleju jeszcze nie sprawdzałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to aby formalności stało się zadość, my też dojechaliśmy do Warszawy i nie byliśmy ostatni. Powiem krótko:JESZCZE, JESZCZE, JESZCZE!!! Skoro "jeszcze" to na co czekasz :) - dopisuj się do listy na wyjazd do Pragi :wink: Wątek znajdziesz w tym dziale :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 [...]Ogłaszam, że najmniejszy motocykl na wyjeździe dowiózł mnie i moją małżonkę cało i zdrowo. Poziomu oleju jeszcze nie sprawdzałem. Pozdrawiam...najmniejszy ...pod jakim względem :) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Pojemności i mocy silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Pojemności i mocy silnika.Pojemność najmniejszą to chyba miała KarolinaPink, nie wiem jak z mocą :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 najmnijeszy i najbardziej hardcorowy motor to mial zolteczek ktmlc4 400cm3 exc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAYON Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 A w ile osób te motocykle były objuczone i w jakie bagaże? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi