Skocz do zawartości

Weekend w Wilnie w lipcu

drzewulec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

...a ja mam wniosek do kierowników tego tripu ...zapewne będziecie pierwsi w hotelu ...więc zagadnijcie w recepcji (od razu jak przyjedziecie) o tego przewodnika ...coby nie było zbędnego kombinowania w sobotę rano...

pozdr,

w

No i niestety… Nie jadę.

Mały GS, którym miałem jechać miał wymieniane dokumenty, po ich zagubieniu i dotychczas miał tymczasowy dowód rejestracyjny, którego ważność skończyła się w ostatnią niedzielę.

Odesłałem go do firmy leasingowej do Poznania, żeby wymienili na dowód „twardy” i niestety, nie zdążyli tego zrobić.

Do teraz czekałem, że być może się uda, ale niestety, Pani konsultantka w biurze obsługi klienta powiedziała, że będzie, ale dopiero na poniedziałek.

Mam więc motocykl bez papierów, a takowym nie da rady za granicę.

Dobry zwyczaj, nie pożyczaj… Moje moto aktualnie w Anglii, jeździ po lewej stronie. Ma wrócić jakoś w okolicach następnego czwartku.

Ech. Życzę Wam mnóstwa wrażeń! Trzymam kciuki za dobrą pogodę!

wojtasik napisał:

...a ja mam wniosek do kierowników tego tripu ...zapewne będziecie pierwsi w hotelu ...więc zagadnijcie w recepcji (od razu jak przyjedziecie) o tego przewodnika ...coby nie było zbędnego kombinowania w sobotę rano...

pozdr,

w

Zapewne ścigniesz nas po drodze :flesje: i sam zagadasz z przewodnikiem :lalag: :D :icon_mrgreen:

No to sruuu... ;)

Edytowane przez drzewulec

no kochani....

Moja rutututnia wypolerowana, chromy się błyszczą, flaga gotowa /uroczyste wciągnięcie na maszt podczas odprawy/ tylko jeszcze nie wiem z kogo będzie składał się poczet sztandarowy :icon_biggrin:

Do zobaczyska jutro....

:icon_twisted:

zoltecek napisał:

no to wyglada ze jestem pierwszy ktory wrocił :icon_eek: pozdrawiam wszystkich

ŻÓŁTECZEK

druty w kole, F16 pozdro!!

EE to w takim razie ja byłam pierwsza, choć miałam wydłużoną traskę... Wczoraj dojechałam do krynicy morskiej, a dziś przez mazury do domu. Licznik wskazał 1670 km. Zdążyłam już zrobić zakupy i pieką się omlety mniamniam.

Cudnie, choć dupa boli, bo jedyna droga szybkiego ruchu była na Litwie.

my z Niuniom też już w domku....

fajne zwiedzanie miasta.... nocne także... :)

..... a tuż przed Wafką CocaCola wybuchła mi w kufrze...skutki wiadome.. :P :D

dzięki i do następnego

:crossy: :flesje:

aha - i tu są fotki.. http://rapidshare.com/files/45811925/Wilno.rar.html

Edytowane przez mla