jankes Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No wiec pedały ja już wyjeżdzam:):):) do RObrockiego na nocleg i wodeczke!!!!! do jutra.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 ...a ja mam wniosek do kierowników tego tripu ...zapewne będziecie pierwsi w hotelu ...więc zagadnijcie w recepcji (od razu jak przyjedziecie) o tego przewodnika ...coby nie było zbędnego kombinowania w sobotę rano... pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elbarto Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No i niestety… Nie jadę.Mały GS, którym miałem jechać miał wymieniane dokumenty, po ich zagubieniu i dotychczas miał tymczasowy dowód rejestracyjny, którego ważność skończyła się w ostatnią niedzielę.Odesłałem go do firmy leasingowej do Poznania, żeby wymienili na dowód „twardy” i niestety, nie zdążyli tego zrobić.Do teraz czekałem, że być może się uda, ale niestety, Pani konsultantka w biurze obsługi klienta powiedziała, że będzie, ale dopiero na poniedziałek.Mam więc motocykl bez papierów, a takowym nie da rady za granicę.Dobry zwyczaj, nie pożyczaj… Moje moto aktualnie w Anglii, jeździ po lewej stronie. Ma wrócić jakoś w okolicach następnego czwartku.Ech. Życzę Wam mnóstwa wrażeń! Trzymam kciuki za dobrą pogodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) ...a ja mam wniosek do kierowników tego tripu ...zapewne będziecie pierwsi w hotelu ...więc zagadnijcie w recepcji (od razu jak przyjedziecie) o tego przewodnika ...coby nie było zbędnego kombinowania w sobotę rano... pozdr, w Zapewne ścigniesz nas po drodze :flesje: i sam zagadasz z przewodnikiem :lalag: :D :icon_mrgreen:No to sruuu... ;) Edytowane 26 Lipca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 no kochani.... Moja rutututnia wypolerowana, chromy się błyszczą, flaga gotowa /uroczyste wciągnięcie na maszt podczas odprawy/ tylko jeszcze nie wiem z kogo będzie składał się poczet sztandarowy :icon_biggrin: Do zobaczyska jutro.... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 no to wyglada ze jestem pierwszy ktory wrocił :icon_eek: pozdrawiam wszystkich ŻÓŁTECZEK druty w kole, F16 pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 no to wyglada ze jestem pierwszy ktory wrocił :icon_eek: pozdrawiam wszystkich ŻÓŁTECZEK druty w kole, F16 pozdro!! EE to w takim razie ja byłam pierwsza, choć miałam wydłużoną traskę... Wczoraj dojechałam do krynicy morskiej, a dziś przez mazury do domu. Licznik wskazał 1670 km. Zdążyłam już zrobić zakupy i pieką się omlety mniamniam.Cudnie, choć dupa boli, bo jedyna droga szybkiego ruchu była na Litwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Najstarsze moto z peletonu dowiozło mnie jak zwykle bez komplikacji. Było krótko, ale miło.Oczywiście pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie. Edytowane 29 Lipca 2007 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Paula + Wojtasik ...także dotarli do domu ...choć po wczorajszej 'odcince' :P ...na początku jechało się trudno ...pozdro dla Wszystkich ...i do następnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vigaCMHQ Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 vigaCMHQ melduje się z kwatery głównej :P BYŁO ZAJ....ŚCIE !!!!!!! Niebawem fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plooscva Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Jo sem. Kafka i mła w stanie nienaruszonym. Śmiga ktoś dziś wieczorem? :P Pozdrawiam i dziekuję za wspólny lot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) my z Niuniom też już w domku.... fajne zwiedzanie miasta.... nocne także... :) ..... a tuż przed Wafką CocaCola wybuchła mi w kufrze...skutki wiadome.. :P :D dzięki i do następnego :crossy: :flesje: aha - i tu są fotki.. http://rapidshare.com/files/45811925/Wilno.rar.html Edytowane 29 Lipca 2007 przez mla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoner Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Zoner + Plusjeden meldują się w domku. :P Pozdrowienie dla Juice :D P.S.Poproszę Orange Juice, może być jabłkowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskiniowiec Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 A ja z podróży prosto na imprezę trafiłem...Ma się to szczęście. Z chwilę wypiję za "krasnyje głaza" kelnerki na Vokucu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Kubuś i ja dotarliśmy :DAnulka pliss na prv wiesz co :D, co bys mnie pozniej nie ścigala, hi, hi Buziaczki dla wszystkich ;)) P.S. Ale mnie boli d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi