drzewulec Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Namioty jak najbardziej zabieramy ze sobą. Nocleg w polszy a na Wilno zostanie sobotni wieczór i niedziela. Wydaje mi sie że 500pln powinno spokojnie wystarczyć.Chciałbym aby jechali nie tylko uczestnicy motowyprawy na Ukraine, wszyscy sa mile widziani (z wyjątkiem begerowej i giertycha) ;) Edytowane 15 Czerwca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 kilometrarze przyjemne. Coraz bardziej mi sie podba pomysł wyjazdu. Proszę o namiar na dobry serwis motocyklowy. (honda) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Czyli kufer plus torba z namiotem i stuffem campingowym. Chyba ze wymysle (i zrealizuję) stelaż dodatkowy na kufrze do przypięcia namiota... Pomóżcie mi namówić żonkę (nick: redshadow) do wyjazdu plssssssss :clap: Kamandir ona się Ciebie słucha - pomóż :biggrin: Edytowane 15 Czerwca 2007 przez mario33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A moja taka skromna sugestia... :notworthy: Tak miesiąc później by się nie dało :notworthy: Dokłdniej 27-29 lipca... Bo i finansowo może wtedy lepiej.. a co najważniejsze jak dla mnie - będę miała urlopik :notworthy: To tak tylko pod rozwagę wrzucam :icon_razz: Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) A moja taka skromna sugestia... :flesje: Tak miesiąc później by się nie dało :notworthy: Dokłdniej 27-29 lipca... Bo i finansowo może wtedy lepiej.. a co najważniejsze jak dla mnie - będę miała urlopik :banghead: To tak tylko pod rozwagę wrzucam :flesje: Buziaki :*Nieeeeeeee, ja już nie mogę sie doczekać :notworthy: Obecnośc obowiązkowa :icon_razz: kamandir bedzie nie pocieszony a poza tym któz będzie smigał i badał jako pierwszy litewskie winkielki :notworthy: Edytowane 15 Czerwca 2007 przez drzewulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSpławik Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gosienia nie ma mowy bez Ciebie jak bez matki.... :) Finanse sie znajdą, Tomek zatankuje, Splawik zaplaci mandaty, a przy Drzewulcu to nawet kompania wojska sie wyżywi. :lalag: Wypad jest weekendowy ale może by tak chętni z jeden dzień urlopu na piątek wytargowali. Wtedy jest wiecej czasu na Wilno. Tylko sugestia of course bo nie każdy jest wolnego zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Gosienia nie ma mowy bez Ciebie jak bez matki.... :) Finanse sie znajdą, Tomek zatankuje, Splawik zaplaci mandaty, a przy Drzewulcu to nawet kompania wojska sie wyżywi. :lalag: Wypad jest weekendowy ale może by tak chętni z jeden dzień urlopu na piątek wytargowali. Wtedy jest wiecej czasu na Wilno. Tylko sugestia of course bo nie każdy jest wolnego zawodu.Cholera, ale sie bractwo rozochociło...ja niestety nie pojadę, żonka ma operację kolana (poszły jej wiązadła i łękotka) i będzie totalnie unieruchomiona...miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie litweskie bory...sercem i duszą bętę tam z Wami... i mam nadziję na jeszcze nie jeden wypad razem...Pamiętajcie, że zapraszam na wrześnień do Kletna...dobrze byłoby zobaczyć znów Wasze buźki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 W moim przypadku możliwy jest trzeci lub czwarty łykend lipca - taki lajf w kieracie...Kombinujta piątek wolny, to się o świcie wyjedzie ze stolycy i będzie więcej zwiedzania Wilna :D HKK PS Bez Gosi nie jadę! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 W moim przypadku możliwy jest trzeci lub czwarty łykend lipca - taki lajf w kieracie...Kombinujta piątek wolny, to się o świcie wyjedzie ze stolycy i będzie więcej zwiedzania Wilna :icon_arrow: HKKPS Bez Gosi nie jadę! A ja bez Kamandira nie ruszam się na krok!!! :D Bo któż mi będzie moto przepychał :D A serio, to ja mogę niestety tylko w ostatni lipcowy łikendzior... wiecie - zawód zniewolony :buttrock:Ale wtedy to nawet w piąteczek o świcie dam radę :icon_eek: I nawet tak zakręcę, coby nie ruszać z grodu nielubiących niemców panien, a lubiących przesiadywać na dworzu syren :D Prawda HKK? No i jeszcze tak na koniec dodam, że może jednak przydałabym się doctorkowi Spławiczkowi w racjonalnym spojrzeniu na 'układanie sobie życia' z litwinkami... bo tak jak ukrainkom - urody i wdzięku to im nie brakuje... :icon_arrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 No, to ja wymiękam.Koniec lipca - nie mogę. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Może zróbmy liste chętnych na pierwszy weekend to jest 29.06-01.07 i na drugą datę tj. trzeci weekend lipca i w zależności od liczby ustalimy czy jedziemy czy też może jednak, aby ponieważ, wówczas nie. Do drugiego terminu jestem w stanie sie dostosować, jednakże nie wiem czy wcześniej nie wyemigruję za chlebem.Anulka rozumiem że pierwszy termin Ci odpowiada :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 No, po prostu jesteś kochany! Nawet mnie nie znasz, nie wiesz jak jeżdżę i bierzesz mnie pod uwagę! Dzięki.Postaram się jakoś dostosować. Akurat, 20-22 i 27-28 lipca mam pod opieką Koreankę. Nie wiem, czy byłaby przygotowana na taki wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Ja też nie jestem pożeraczem kilometrów. Jakoś to bedzie. ;) W koncu trzeba gdzieś te doswiadczenie zdobyć. :evil: . Mam nadzieje,że może ktoś jeszcze dołączy (przynajmniej cztery maszyny). Koreanka obowiązkowo musi zobaczyć Wilno, nie ma innej opcji :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 (...) Nawet mnie nie znasz, nie wiesz jak jeżdżę i bierzesz mnie pod uwagę! Dzięki. (...)Wystarczyło, że ja powiedziałem że: Anulka się nadaje i ma pojęcie :cool: Jestem Hetman, czy nie? Wracając do tematu: :icon_twisted: Ja i Gosia jedziemy w drugim terminie, w ostatni łykend lipca. Kto się dołączy, to się dołączy - będzie weselej. :( Drzewulec i Anulka jadą w pierwszym terminie, czyli robią za forpocztę naszego 4um. Kto się do Nich dołączy, to się dołączy - będą mieli weselej. KTO NAMÓWI PIOTRKA GADAJA NA WYJAZD, DOSTANIE ODE MNIE LITRA WÓDKI!!!Termin bez znaczenia... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Jeżeli moja "Pani" wytrzyma to co zaplanowalem od 6 Lipca do 14-ego to chętnie sie z wami wybierzemy, termin końca Lipca pasuje bardzo :lapad: Obserwuje Temat :flesje: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi