Cziken Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 pewnie ze tak. lihgtowo bedzie jak nic... ostatnio moja siostra brala mojego charta i na nim zdawali. w cholere wiary mialo bunty bo mysleli ze to 125... tez mi przygotowanie! 125 od 50 nie odroznic... :/ ruszyc nie umieli a zdali... wiec spoko... :icon_rolleyes: Tak ale ja bede 2 moze 3 raz jechal na motorze... bo sam nie mam kolega ma Ogara ale w jego okolicy psów dużo i poza tym ma rozwalony tłumik i go słychać z 2km :icon_rolleyes: I sie boji jezdzic nawet zarejestrowanego nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 narzekacie... zapchac go do lasu i jezdzic... albo po podworku.... to na karte wystarczy... zreszta itak zdasz... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziken Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 narzekacie... zapchac go do lasu i jezdzic... albo po podworku.... to na karte wystarczy... zreszta itak zdasz... :icon_rolleyes: Do lasa to trzeba przez główna droge - inaczej sie nie da a tam patrole stoja ze hohoho ;p A po placu kury lotają :icon_rolleyes: Też mam taka nadzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Małe pchanko jeszcze nikomu nie zaszkodziło, więc ... ogień!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mi powiedzieli tylko, żeby ósemkę przejechać. Nawet kierunków nie mówili, żeby używać. Przejechałem i zdałem. Dziecinnie proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie dygaj, na "egzaminie" pojawiają się ludzie, co nigdy nie jeździli, a wszyscy zdają. U mnie też było dużo mitów, że tak dużo niezdanych. Co do czego to teorii nikt nie pisał, w-f-ista podjechał motorynką na stadion, rozstawił pachołki i każdy przejechał po razie kwadrat i ósemkę z wystawianiem ręki w stronę skręcaną. Jechać mówił na 1-ce bez gazu - ot cały "egzamin". Już możesz czekać na wydanie karty :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziken Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Nie dygaj, na "egzaminie" pojawiają się ludzie, co nigdy nie jeździli, a wszyscy zdają. U mnie też było dużo mitów, że tak dużo niezdanych. Co do czego to teorii nikt nie pisał, w-f-ista podjechał motorynką na stadion, rozstawił pachołki i każdy przejechał po razie kwadrat i ósemkę z wystawianiem ręki w stronę skręcaną. Jechać mówił na 1-ce bez gazu - ot cały "egzamin". Już możesz czekać na wydanie karty :) Też bym tak chciał ;p To u nas to powaznie niestety biorą i trzeba teorie zdac i wogole ;/Mam nadzieje ze sobie poradze ;p Pięknie... Właśnie sie dowiedziałem że będzie: 1. Pierwsza Pomoc2. Jazda3. Budowa Motoroweru 1 zalicze bo umie, 2 bedzie gorzej ale w 3 to bede poskladany...Wiem tylko gdzie jest cylinder, filtr powietrza i gaźnik... ;/ Reszty nie umie pomoze ktos? Ale presja ale ZDALEM :D Było ponad 100 ludzi to zrezygnowal z 1 pomocy ;p 5X osemka1X slalom pomiedzy pacholkami ale taki ze bys tam trabantem sie zmiescil :D Na przejezdzie przed osemka bezposrednio bylo 1 probne to wypadlem bo byl b. czuły gaz i przygazowalo to sie nie zmiescilem ;p ale potem juz zajechalem :D Pozdrawiam! Edytowane 15 Czerwca 2007 przez Cziken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 ja mialem tylko teoretyczny w postaci jednego skrzyzowania (pojazd A,B,C. kolejnosc) a jazdy nie bylo bo gosciowi sie motoroweru nie chcialo zalatwic :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cziken Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 To u nas przyjechalo ok. 20 motorowerowAle została tylko 1 bo reszta pojechala a temu koles dal 5l benzyny i byl b. zadowolony bo spalilo mu z niecaly litr ;pA to byl Komar przerobiony na automat [wlozyl w to ponad 1800zł] ale super byl lekki latwo sie jezdzilo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi